Politika

Kaluđerović: Rudović na mukama, treba odbraniti kukavičje jaje

“Jasno je da je Rudović na mukama, jer treba odbraniti kukavičje jaje u političkom sistemu Crne Gore zvano “nula glasova na izborima – dva člana Vlade Crne Gore“. Kompleksi su čudo i zato je jasno zašto ovu farsu treba prikriti napadima na opozicioni SNP”, kazala je Kaluđerović.

Za razliku od URE, SNP je, ističe ona, učestvovala na izborima.

“Zato Rudović mora da shvati da među nama postoji nepremostiva razlika. Mi imamo obavezu prema SNP-ovim biračima koji su našoj partiji i programu dali podršku na izborima, a URA samo prema Milu Đukanoviću, koji je odabrao njihovu nevladinu organizaciju da joj da mjesta u Vladi”, naglasila je Kaluđerović.

Ona ima poruku za Rudovića.

“SNP je tokom pregovora to javno rekao i sada ponavlja – da bi našii ministri u Vladi bili dužni sprovoditi naš politički program, a ne program Mila Đukanovića, koji će u Vladi sprovoditi Rudovićevi ministri. Zato mlađani kolega Rudović, makar po političkom stažu, neka se ubuduće mane napada na SNP, a želimo mu puno uspjeha u sprovođenju programa Đukanovićeve Vlade, kada već URA nema svoj, pošto još uvijek nije ni registrovana kao politička partija”, poručuje Kaluđerović.

 

Send this to a friend