Politika

Krivokapić: Integracijama do demokratizacije društva

On je, kako je saopšteno iz SDP-a, sa rukovodiocem odjeljenja za spoljne poslove u Evropskoj narodnoj stranci, Patrikom Volerom, razgovarao o izbornom procesu i drugim aktuelnim političkim dešavanjima koja su uslijedila nakon parlamentarnih izbora. 

Krivokapić je naveo da će Crna Gora, ulaskom u NATO i Evropsku uniju, raskinuti sa antidemokatskim praksama i logikom partijske države i promijeniti sadašnju ekonomiju pohare, rasta javnog duga i zadužuvanja.

Time će se, dodao je, omogućiti realan ekonomski razvoj.

“Krivokapić je ukazao na brojne neregularnosti tokom izbornog dana koje su već ranije dokumentovane kroz izvještaje Evropske komisije i utvrđene presudama crnogorskih sudova. On je ponovio stav da ne može biti slobodnih izbora u danu objave državnog udara”, kaže se u saopštenju SDP-a

Krivokapić je, kako se navodi, informisao sagovornika da će SDP, kao i prilikom formiranja prelazne vlade, dati puni doprinos za prevazilaženje aktuelne krize.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Takiccaa
Gost
Takiccaa

Ranko svima prica o
Ranko svima prica o nepravilnosti na dan izbora a bili su prisutni i domaci i inostrani posmatraci koji da je bilo nepravilnosti bi sami rekli,ne bi cekali Ranka da im saopsti to, a Ranko sad samo pada jos vise u oci svima.

Aa
Gost
Aa

Ranko ne mozes da se dodvori
Ranko ne mozes da se dodvori sad Crnogorcima sa ovom pricom kad je 27.januara stao u odbranu opoziciji.

Na
Gost
Na

nije tebi lako sa sobom
nije tebi lako sa sobom nositi se

Zaa
Gost
Zaa

Integracije koje ce
Integracije koje ce uslijediti CG u narednom periodu su logican nastavak njenog napretka i njen civilizacijski iskorak jer cemo postati i sustinski dio Evrope.

Anonimni
Gost
Anonimni

Reci nam nessto sto ne znamo
Reci nam nessto sto ne znamo

da
Gost
da

Neka si se ti javio kao neko
Neka si se ti javio kao neko ko je kompetentaan da komentarise

Lunaa
Gost
Lunaa

Za sve sto danas imamo u CG
Za sve sto danas imamo u CG zasluzna je vladajuca partija koja je od drzave koja je bila pod srpskim kisobranom doveo ju je do ulaska u NATO i otvaranja novih poglavlja sa pregovorima sa EU.

Unaa
Gost
Unaa

Sta sad ima Krivokapic da se
Sta sad ima Krivokapic da se javlja kad su integracije u pitanju, da nije bilo politike koju je DPS zagovao oko integracije nikad Ranko o njima ne bi pricao.

Send this to a friend