Politika

Krivokapić: Ne može biti govora o slobodnim izborima u danu državnog udara

Krivokapić je, kako su saopštili iz SDP-a, informisao sagovornika o brojnim neregularnostima i ponavljanju scenarija kupovine glasova i  ličnih karata, zastrašivanju i pritiscima na građane, što je sve već ranije dokumentovano i kroz aferu “Snimak” i izvještaje Evropske komisije.

On je naveo da su svi ti oblici pritisaka 16. oktobra imali svoj poseban brutalan iskaz.

“Ovi izbori biće upamćeni i po skandaloznoj odluci Agencije za elektronske komunikacije da, po partijskom nalogu, ukine sredstva komunikacije Viber i Whats App, što je slučaj bez presedana za zemlje koje se smatraju demokratskim, čime je takođe direktno uticano na izbornu volju građana”, saopštio je Krivokapić.

Epilog svih ovih nedemokratskih aktivnosti je, kako dodaje, još veće nepovjerenje u izborni proces i produbljivanje krize.

Krivokapić je informisao sagovornika da će SDP kao i prilikom formiranja prelazne vlade dati puni doprinos za prevazilaženje aktuelne krize koja je, kako tvrdi, nastupila ponovljenim kršenjem elementarnih demokratskih standarda od strane DPS.

 

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sveti Petar
Gost
Sveti Petar

Krivokapiću. mnogo si više
Krivokapiću. mnogo si više dobio nego što si zaslužio. Ti je veliki cicemjer-

Lovcenska vila
Gost
Lovcenska vila

Ranku nedostaje fotelja,
Ranku nedostaje fotelja, negira i srozava sebe. Doslo je vrijeme da treba braniti Crna Gora od Krivokapica.

tako
Gost
tako

Ranko je veći neprijatelj
Ranko je veći neprijatelj Crne Gore od Mandića. Mandić je otvoreno radio a Ranjo isod žita……kukavički

seoca
Gost
seoca

Ti si duhovni mentor tog
Ti si duhovni mentor tog terorizma protiv Crne Gore

Anonimni
Gost
Anonimni

Nikad vise glasova neces uzet
Nikad vise glasova neces uzeti nego sad Ranko,sledece izbore ne znam oces li preskociti cenzus

flamantes
Gost
flamantes

Ranko počeo si koristiti istiRanko počeo si koristiti isti rješnik kao i neprijatelji Crne Gore, iste misaone matrice, ti si labilna ličnost podložna sugestijama, nesposoban da imaš svoj stav i ne bih ti preporučio da se više baviš politikom, zaradio si penziju, ušao si u istoriju i počini, piši memoare i slično. Da jedan ovakav plan koji je trebao izazvati… Više »

Bubica
Gost
Bubica

Koliko nepismenih komentatora
Koliko nepismenih komentatora na ovom portalu! Ne bi pisu zajedno, gutaju slova kao u prvom osnovne, Ranko pisu malim slovom, dobijo umjesto dobio…Knjigu u ruke prvo, pa poslije pametujte. Nije ni cudo koga su sve ovi Evropejci pustali da bude ministar obrazovanja.

Bubica
Gost
Bubica

Nema razloga da stavljate
Nema razloga da stavljate minus na ovaj komentar jer je on potpuno istinit (procitajte par postova ispod). E sad, ako ste alergicni na istinu to je druga stvar. Mozda istina vise i ne stanuje ovdje?

Anonimni
Gost
Anonimni

Sve sto SDP radi od osnivanjaSve sto SDP radi od osnivanja rsdi za dobrobit Crne Gore. Samostalna Cna Gora, evroatlanske integracije, ljudska prava i zastita manjina je program SDP. To sto ova partija smeta onima koje nece ove vrjednosti i onima koje ih sada hoce zbog licnog i marejalnog interesa nije problem ove partije, nego politicki ambijent koji je stvoren.… Više »

cg u srcu
Gost
cg u srcu

Nije ranko nikog izdao I bice
Nije ranko nikog izdao I bice sve jaci sdp ako se casno I posteno bude borio za dobrobit svih gradjana cg.hvala sto se izborio za grb himnu jezik I drzavu da rijesimo pitanje crkve I lagano I nato I eu .svanuce naprijed crna goro

Vendeta
Gost
Vendeta

A zašto tako nijesi pričao 20
A zašto tako nijesi pričao 2012,2008,2004…Tada ti je bilo lijepo slaviti iste te pobjede a sada kada ti je Brajovic preuzeo mjesto,ti si se sjetio da ovako govoriš.Vi biste i sa ISIL-om pravili vladu samo da budete u njoj i da zadržite sve privilegije a narod da se uklapa u 2€ dnevno.

Vendeta
Gost
Vendeta

Kaže “ponovljenim kršenjem” a
Kaže “ponovljenim kršenjem” a zar nije on isti,sa istim DPS-om prethodnih 20 godina prosljavljao pobjede.Tada mu nije smetalo “kršenje elementarnih demokratskih standarda.A sada kada Milo moze bez njega,odluci on da se malo igra poštenja.

Anonimni
Gost
Anonimni

Ovo je čisti dokaz daOvo je čisti dokaz da crnogorskoj opoziciji stvarno treba dati bar 10 % (ako ne i više) prednosti fore na izborima ! Iz izbora u izbore kukaju, žale se, svi i svja su im krivi za njihovu nesposobnost i klađenje na pogrešnog konja u svakoj izbornoj trci do sada. Ranije su bili za Miloševića i njegovu… Više »

Anonimni
Gost
Anonimni

Ne daj Isuse da je gospodin R
Ne daj Isuse da je gospodin R.Krivokapić dobijo 5 mandat?Niko ne izda zemlju svoju do Crnogorac Cuca Ranko Krivokapić i ja sam iz kamenog mora i meni je CG prije svega nikad je ne bi izda..K.Z.Popović je naš Cuca pogibe za CG..R.Krivokapić izda..izda…izda…Ostaćeš upamćen Ranko ka izdajnik CG.

biohazard
Gost
biohazard

Dobro ti je , sjedi dje si ..
Dobro ti je , sjedi dje si … da si imo koji mandat vise nebi ova prica bila

Send this to a friend