Politika

Kurpejović: Zacrvenjeli ste i Radničku partiju Sjeverne Koreje

 

Saopštenje:

Po  infantilnim saopštenjima najbolje se vidi koliko su aktivnosti Specijelnog tužilaštva osiromašile političku pamet DPS-a. Razumijemo da su vam trenutno u fokusu pažnje sporazumi o priznanju krivice za pljačku građana, da nemate vremena da se posvetite javnoj djelatnosti, pa saopštenja zvuče ovako jadno. Okanite se pera, čuvajte ga za sporazume u Tužilaštvu.

DPS kao saveznik Jedinstvene Rusije morala bi oko dešavanja u Skupštini imati bolju koordinaciju sa drugim partnerom Jedinstvene Rusije – Novom srpskom demokratijom. Oko proglašenja četničkih vojvoda za počasne građane, čestitke Šešelju, registracije Ravnogorskog pokreta i drugih aktivnosti ste već postigli saglasnost.

U vašoj „ružičastoj“ verziji stvarnosti se Krivokapić sjedi u kabinetu i trpi seriju pohvala iz EU, dok vaš predsjednik hrabro izbjegava američku Komisiju za hartije od vrijednosti i ponosno namješta poslove najbližem okruženju.

Hvalospjevima lideru, što je inače karakteristika svih „demokratskih“ partija i društava, zacrvenjeli ste omladinu Radničke partije Sjeverne Koreje, koja se uprkos fasciniranosti liderom pribojava, da se ipak nekada može roditi neko ravan Kim Džong Un-u. Njemu možda, ali ne i ravan Đukanoviću, znaju mladi DPS-a. A što se tiče tetka, živ je, ali je u Spužu.

 

Send this to a friend