Politika

LP: Krivokapiću i Mandiću jednako pripada da pjevaju “E viva Montenegro”

“Posljednji za koga bi liberali u Crnoj Gori glasali jeste ovaj  dio SDP-a zbog njihove prevrtljive i manipulatorske politike koja je obilježila naročito posljednje vrijeme njihovog političkog djelovanja. Očigledno da ovoj partiji nedostaje sopstvenog identiteta, kojeg nikada nije ni imala kao manjinski dio vlasti, pa je prinuđena da otuđuje i manipuliše identitetom liberala”, navodi se u saopštenju LP.

Dodaju da tužno djeljuje kada, kako kažu, jedna socijalistička i ekstremno ljevičarska patija koja se stalno poziva na Tita i Jugoslaviju pokušava da ubere jeftine politicke poene klicanjem „E viva Montenegro“ i pozivanjem na liberalizam koji svuda u svijetu pripada političkom centru a ne komunistima. 

“A sve to u nadi da će izmanipulisati rijetke neinformisane birače i možda ostati na državnim jaslama đe su navikli da životare već 20 godina”, navodi se u saopštenju.

Kažu da je to najbolji indikator dokle je došla politička predizborna groznica u Crnoj Gori. 

“Ništa nas više ne može začuditi. Nakon ovoga ne bi bilo neobično ni da Andrija Mandić na čelu ekstremno desničarskog DF počne da maše sa dva prsta i pjeva ‘E viva Montenegro’. Jednako mu to pripada kao Krivokapiću i jednako bi nakaradno djelovalo“, zaključuje LP.

 

Send this to a friend