Politika

LP: Spremni smo i da sami idemo na izbore, pa ko hoće s nama…

Kako navode u saopštenju, Liberalna partija stabilna je i spremna i za samostalan izborni nastup.

Budućnost liberala i LPCG neupitna je i svakog dana sve više ćemo to pokazivati građanima a oni će sve više i masovnije podržavati takvu našu politiku.

“Liberalna partija nikad neće pristati i podržati neprincipijelne kompromise koji se protive zakonima i Ustavu države, zarad kratkoročnih politikanskih interesa koji se pokušavaju nametnut crnogorskoj javnosti. Liberali su i dokazali svoju principijelnost i dalekovidost Deklaracijom o stabilizaciji političkog i parlamentarnog života, koja je ovih dana i našla svoje mjesto na političkoj agendi, nekoliko mjeseci nakon takve inicijative LP u Skupštini”, piše u saopštenju.

Kako je kazao generalni sekretar LP-a Esad Šainović Liberalna partija bilježi trend rasta podrške javnosti i stalni rast članstva, pa je tako u proteklih mjesec dana partiji pristupio značajan broj novih članova, naročito mladih ljudi.

Predsjedništvo Liberalne partije analiziralo je situacije i izazove lokalnih samouprava, naročito, u Budvi, Kotoru i Tivtu, te mogućnost doprinosa LP razrješavanju takvih problema i zadovoljenju najboljih interesa građana.

Boro Samardžić, koordinator LP za izbore u Tivtu najavio je snažnu kampanju liberala u tom gradu i snažnu podršku građana kakvu je LP u Tivtu uvijek održavala.

Predsjedništvo je raspravljalo i o drugim aktuelnim temama iz svoje nadležnosti.

 

Send this to a friend