Politika

Markišić: U SDP-u da se pita članstvo, a ne samo rukovodstvo

Ističe i da bi u slučaju pobjede na kongresu koalicionog partnera birali na osnovu sličnosti, te da bi koalicija počivala na obostranom uvažavanju.

“Ako postanem predsjednik SDP, prvo bih uveo timski rad, promijenio bih dosta toga u partiji, prvenstveno bih napravio unutrašnju reformu koja bi počivala na jedinstvu, konsolidovanju i jačanju, podmlađivanju rukovodećeg kadra, česti obilasci opštinskih odbora kao i članstva, ozbiljnije slušati članstvo i njihove ideje. Takođe bi se prvenstveno okrenuo svim građanima Crne Gore i vodio politiku građanske Crne Gore”, rekao je Markišić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lion
Gost
Lion

Svaka cast Dr sve sto siSvaka cast Dr sve sto si rekao je na mjestu ali svi mi iz SDP/a znamo kako se glasa Prvo svrstavanje u tabore zatim predsjednici opštinskih odbora okupe oko sebe delegate iz svojih odbora i tjeraju jadne prestrasene delegate da zaokruže broj koji oni kažu. Neka postave kabine kao na normalnim izborima da svaki delegat… Više »

Vincek
Gost
Vincek

Da glasaju članovi – tajno (
Da glasaju članovi – tajno ( kao što je u HR kad se bira Predsjednik SDP), to je puni mandat, to je demokratija. U Cg bi na tajnom glasanju čnanova jedino pobijedio i to 100% Milo, a vi se ostali pitajte zašto. odgovor može biti razni ali je to fakat!

liberman
Gost
liberman

zapošljen u dps-ovoj
zapošljen u dps-ovoj privatnoj firmi i njin kandidat. dako se opametimo poslije 3. juna i ovakvima ne dozvolimod aprivire u glavnom odboru drugovi!

Anonimni
Gost
Anonimni

A KOJE TO ČLANSTVO ?
A KOJE TO ČLANSTVO ?

Zoran Pg
Gost
Zoran Pg

Viđi jado nećeš ti ništa
Viđi jado nećeš ti ništa mjenjati jer nećeš nikad biti predsjednik SDP-a, nego put pod noge pa hajde u DPS, trči onima koji su ti naredili da se kandiduješ.

Anonimni
Gost
Anonimni

Ne brini, neces postati. Ne brini, neces postati. Smao sto su te V& D poslali da Krivokapicu uzmes koji glas.Uzalud. Evo su sada presli da idu sa listom od coeka do coeka, i udjedjuju da je Ivanova pobjeda gotova stavar, pa im ,eto, bas taj dodatni glas treba. Ma , kao je tako, sto i dalje vrse pritisak na ljude.… Više »

Jokan
Gost
Jokan

Neka što se ne pita članstvo,
Neka što se ne pita članstvo, no se ne pita ni rukovodstvo. U stvari, pita se rukovodstvo, ali neke druge partije.

Send this to a friend