Politika

Medojević priprema tužbe protiv medija

Reagovanje PzP-a prenosimo u cjelosti:

Prljava kampanja odlazećeg rezima protiv Predsjednika PzP i jednog od lidera DF-a g.Nebojše Medojevića, najbolji je pokazatelj stepena panike DPS-a zbog sasvim izvjesnog suočavanja sa gubitkom vlasti i suočavanja sa pravnom drzavom.

Predsjednik PzP  sa idignacijom odbacuje sve klevete i laži koje mediji iz kuhinje ANB, plasiraju o njemu u vezi poslovnih transakcija koje je privatno preduzeće, ciji je on bio suvlsnik, imalo sa drugim pravnim licima još daleke 2008. godine. Predsjednik PzP je kao suvlasnik privatnog pteduzeća bio predmet prevare od strane drugog pravnog lica, zbog čega  se vodio sudski spor, koji je okončan pravosudnom presudom u korist predsjednika Medojevića.

Zbog čitavog niza grubih neistina, kleveta, uvreda, koji su na ovu temu objavljeni u režimskim medijima, Predsjednik PzP ce angazovati advokatski tim koji će pripremiti i predati tužbe nadleznim sudovima protiv svih medija i odgovornih lica u tim medijima – onih koji su učestvovali u ovoj prljavoj političkoj kampanji  protiv jednog od lidera DF.





Send this to a friend