Politika

Medojević: Vijesti i Krivokapić uz pomoć “službe“ razbijaju opoziciju

“Glavni plijen je bio DF ali su tu polomili zube i doživjeli fijasko. Cilj ovog napada na kompletnu opoziciju je bio zaustavljanje protesta po svaku cijenu i pravljenje neke nove “opozicije” kojom bi upravljali vlasnici Vijesti”, napisao je Medojević na svom Facebook profilu.

On je kazao da bi time vjerovatno pravili neke dilove sa djelovima režima.

“Glavni koordinator ove operacije razbijanja opozicije i pravljenja nove tzv “konstruktivne opozicije” je Ranko Krivokapić, koji je sa ovim medijsko-bankarsko-tajkunskim lobijem pokušao da stvori novu političku strukturu kojom bi se upravljalo iz sjenke. Ovakva tajna subverzivna drušutva su zabranjena Ustavom. Ne mogu nas zaustaviti, ali su nas usporili”, poručio je Medojević.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vuk
Gost
Vuk

Muci jado, obrazi ti ako ga
Muci jado, obrazi ti ako ga imas! Organski ne podnosim Vijesti, ali ne treba niko da razbija tkz “opoziciju” jer ste nesposoni idioti koji su OPOZICIJA DRZAVI a ne DPS-u i Djukanovicu! Dok to ne promijenite bicete nevazni jer je IPAK ovaj jadni narod pametniji od vas!

dadjo
Gost
dadjo

A popravljate se.Tanto grazie
A popravljate se.Tanto grazie amici.

dadjo
Gost
dadjo

Oostvise ovaj teks ali onaj
Oostvise ovaj teks ali onaj od 06.00 zbo kojeg sam dao primjedbu,nema,a uredno je poslat i primljen.U svakom slucaju ,fala

dadjo
Gost
dadjo

CDM brzo i ojektivno izCDM brzo i ojektivno iz minuta u minut. Gospodo od Vaseg loga je samo tacno Brzo,ali da skinete komentar u ovom slucaju na tekst Medojevica koji sam postavio,a koji je bez ikakve uvrede ili bilo kakvog krsenja pravila komentara,a istinit.Znaci automatski proradi Pg veza,micite to,a uporedite sa pojedinim tekstovima pa pravilno ocijenite.U svakom slucaju ja nastavljam… Više »

dadjo
Gost
dadjo

Medo neka prozivanje da te ne
Medo neka prozivanje da te ne cuje Veso,jer ces biti iscukan kao blatobran,pa da opet vices ,Ne mene ja sam poslanik,spasavajte a gospodja umire od smijeha.

ssss
Gost
ssss

Ti si bogomi jedna b….. !
Ti si bogomi jedna b….. !

Anonimni
Gost
Anonimni

A kako ti jadan više ne
A kako ti jadan više ne dosadi…

hogar
Gost
hogar

zbog ovakvijeh je dps na
zbog ovakvijeh je dps na vlasti 25 godina. Šarlatani.

ja opet
Gost
ja opet

Medo promašio si profesiju
Medo promašio si profesiju,trebao si postati Režiser .Za kriminalne filmove si rodjen.

GG
Gost
GG

Neko ti kriv kriv što nemaš
Neko ti kriv kriv što nemaš više 50 članova u čitavoj CG,za vođenje politike treba dosta pameti,a ti i Radulović je prosipate svaki dan,nije narod stoka da svari vaše priče!!!

Send this to a friend