Politika

Medojević: Zbog poslovanja vlasti sa teroristima Crna Gora neće dobiti pozivnicu za NATO

“Kontakti koje je crnogorska državna službena mafija ostvarila sa terorističikim organziacijama sirom svijeta od FARC i AUK iz Kolumbije, do ISIL  nijesu ostali neregristrovani od američkih bezbjednosnih službi, a posebno od DEA-e”, smatra Medojević.

Prema njegovim riječima od ranije je poznata veza između kokainskih kartela i terorističkih organizacija, posebno u poslovima prodaje oružja za kokain, pa je ta operativna linija rada DEA posebno razvijena. 

“Pažljivo se prate putevi novca i finansiranje aktivnosti terorističkih organizacija. Tako su dugogodišnjim operativnim radom uhapšeni posrednici visokog profila koji su u Crnoj Gori ugovarali prodaju oružja FARC, a ovih dana došlo je do hapšenja u Siriji posrednika koji je snabdjevao ISIL naoružanjem i eksplozivom”, istakao je Medojević.

Kako on smatra zbog ovakavih višelsojnih odnosa crnogorske mafije, koja ima podršku i zaštitu crnogorskog režima i bezbjednosnih službi, Crna Gora neće dobiti pozivnicu za NATO ni ove godine. 

“Zato su besmislena i licemjerna isticanja značaja dobijanja pozivnice za NATO, čelinika DPS-a, i posebno SDP-a, a istovremeno dilovanje sa najopasnijim teroristima svijeta koji su od ovog režima dobili status ličnosti od posebnog značaja, kojima se čak i dodjeljuju crnogorska državljanstva i pasoši i kojima se omogućava bezbjedno pranje prljavog novca preko tzv. investicija u Crnoj Gori”, naveo je Medojević u izjavi dostavljenoj medijima.

On je naglasio da zbog takvog nepoštenog, dvoličnog i licemjernog odnosa prema obavezama oko NATO-a Crna Gora ni ove godine neće dobiti pozivnicu za čanstvo. 

“Zbog sankcija Rusiji, ostaćemo bez ruskih turista i njihovih investicija. Spoljna politika režima prema SAD-u i Rusiji može se okarakterisati jendostavno kao-duplo golo”, zaključio je Medojević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
omega defend
Gost
omega defend

Nema prijetnji, prijetećih
Nema prijetnji, prijetećih poruka …Trudi se da od sebe napravi mučenika ali niko da mu pruži to zadovoljstvo Sledeće što će se desiti je da ga neko počupa za uši.

Send this to a friend