Politika

Milašević: Pozitivna kampanja je izraz naše snage

“Nemamo namjeru da trošimo vrijeme i energiju na napade na druge partije i izborne liste. Od nas nećete čuti lične prozivke, optužbe i uvrede. Tu vrstu “politike” prepuštamo drugima. Cdu i učestvuje na izborima samostalno, sa unaprijed pripremljenim programom koji nudi građanima Budve, nudeći istima prijedloge i rješenja, a ne prozivke, uvrede i zlonamjerne konstatacije. To su građani Budve i prepoznali, zbog čega nam podrška raste iz dana u dan”, kazao je Milašević.

On dodaje da će spremno odgovoriti na sve neprincipijelne i nekorektne napade, kao što su, kako tvrdi, već imali priliku da učine. Jedan odgovor je dovoljan jer smatra da nema potrebe da se politička utakmica pretvara u prepucavanje.

Cdu, dodaje Milašević na to obavezuje podrška građana Budve, koji su prepoznali da njihov program nudi konkretne odgovore na probleme sa kojima se suočava ova opština.

“To je i izraz naše političke snage, koja je dodatno obavezuje na ozbiljnost i konstruktivnost. Pred nama su teški zadaci i obaveze revitalizacije, obnove i razvoja Budve, što iziskuje pozitivne političke ideje i konkretne programe. Tu prozivke i politikanstvo ne pomažu. Zato ne očekujte da izborna lista “Cdu: Volimo Budvu! – Dragan Purko Ivančević” učestvuje u bespotrebnim I neprimjerenim  raspravama. To nije, niti će biti naš manir”, smatra on.

Po njegovim riječima ovu partiju interesuju konkretni odgovori na konkretne probleme u gradu.

“Nas interesuju konkretni problemi depolitizacija lokalne uprave, izrada Imovinske karte Opštine, revizija detaljnih urbanističkih planova, sređivanje stanja u javnim preduzećima, uređenje Budve kao turističke destinacije, upravljanje tom destinacijom na stručni i efikasni način, eliminacija vašarskog turizma, haosa i buke u Starom gradu, očuvanje i razvoj gradske luke, podrška mladima, modernizacija vrtića i škola, razvoj timskih sportova u Budvi, obnova gradske muzike, muzičke škole, obnovljena koncepcija festivala Grad Teatar … Želimo i da pomognemo obnovu gradskih službi i servisa u Petrovcu, kao i da unaprijedimo život u svim naseljima i u našim selima”, poručuje on.

Nakon završenih izbora žele da ostanu ponosni na kampanju koju su vodili, a u kojoj kako dodaje, nijesu nikoga uvrijedili, lažno optužili, što radi većina ušesnika na izborima.

“Ponosni smo na to što mislim da smo jedini na izborima u Budvi koji vode pozitivnu kampanju. Sve su to planovi i obaveze koje iziskuju predani i ozbiljni rad. Našu konstruktivnu politiku ćemo nastaviti i pošto preuzmemo vlast i odgovornost za obnovu i razvoj Budve. To je obećanje koje spremno dajemo svim građanima naše opštine. Oni to od nas očekuju i zahtijevaju”, zaključio je on.

 

 

Send this to a friend