Politika

Milutin Pejanović na čelu Foruma mladih SDP Budva

Predsjednik Foruma Mladih SDP Vedad Kurpejović naglasio je da biti član socijaldemokratske partije nikada nije bilo lako, naročito ne u Budvi, čiji su članovi pripadajući ideologiji socijaldemokratije, vrlo hrabro isticali i bili najglasniji, u vremenima, kada se po njihovim ocjenama nije išlo putem interesa građana Budve i Crne Gore.

“Broj mladih, obrazovanih i pametnih ljudi, čiji broj u ovoj partiji iz dana u dan povećava, ostaju najbolji garant ostvarenja nauma ove partije i zaloga za prosperitet Crne Gore”, zaključuje Kurpejović.

Novoizbarani predsjenik Milutinin Pejanović zahvalio se drugaricama i drugovima socijaldemokratama na ukazanom povjerenju, te da je neophodno da, u periodu koji predstoji, zajedničkim inicijativama svih Foruma Mladih, svih opštinskih organizacija, trudom i zalaganjem svakog pojedinca, postignu još jedno potvrđivanje i proširivanje povjerenja, u partiju i tim, koja je oduvijek bila na pravoj strani istorije.

“U lokalanoj zajednici, ovaj Forum mladih će se u fokus svojih interesovanja, procijeniti i staviti aktuelnu problematiku mladih i svim snagama se truditi, da iznađe modele za njihovo rješavanje”, poručuje Pejanović.

Konvenciju su pozdravili i  predsjednik Opštinskog odbora Socijaldemokraske partije Budva, Mihajlo Đurović, koji je novom rukovodstvu poželio uspjeh u budućem radu, sa željom, da u vremenima koja nam predstoje, u novom političkom ambijentu i prostoru, nastavi širenje istinske ideje socijaldemokratije. Skup je pozdravila i predjednica Foruma žena, Seka Slavković.

Ispred Foruma mladih SDD CG, svoje drugarice i drugove, pozdravio je i podržao generalni sekretar Foruma Mladih SDP CG, Mirko Rajković i ispred Podgoričkog odbora Foruma Mladih, Filip Šoć.

Send this to a friend