Miodrag Lekić da stane na čelo fronta

Komentari (0)
A A A
Bivši šef crnogorske diplomatije i ambasador u Rimu Miodrag Lekić trebalo bi da stane na čelo demokratskog fronta, kojeg bi činili svi antirežimski subjekti u Crnoj Gori.

O tome je juče u Rimu sa Lekićem razgovarao lider Nove srpske demokratije NOVA Andrija Mandić.

"Mandić je ranije obavijestio Predsjedništvo NOVE o svojoj namjeri i dobio jednoglasnu podršku da razgovara sa Lekićem o aktuelnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori i neophodnosti jedinstvene i snažne opozicione akcije“, saopšteno je iz NOVE.

Mandić i Lekić su, na zahtjev lidera NOVE, razgovarali o potrebi formiranja demokratskog fronta. 

Iz izvora bliskih opoziciji Dan saznaje da bi se sve antirežimske snage-opozicione partije, civilni sektor, sindikati i slobodni intelektualci, mogli okupiti upravo pod imenom Demokratski front.

Široki demokratski front bi tebalo da okupi sve koji nedvosmisleno žele borbu za demokratsko društvo i drugačiju Crnu Goru. Biće, kako nam je potvrđeno, otvoren za sve koji ne pristaju na kaklulisanja i dodvoravanja već su spremni za otvorenu borbu protiv režima.

Lekić je prethodnih godina u više navrata u javnosti figurirao kao čovjek koji bi mogao da stane na čelo jakog antirežimskog fronta. Isticano je da se radi o uglednom intelektualcu, iskusnom diplomati i čovjeku koji bi odgovarao i Srbima i Crnogorcima, te samim tim mogao da kao nestranačka ličnost doprinese pobjedi opozicije ali i pomirenju u Crnoj Gori. 

 
Tweet
0
Ključne riječi:
Najnoviji komentari
  • Anonimni Mislim da je ovo dobar potez, kojeg ovog puta ne treba da uništi Milić i njegova bratija koja radi za DPS. Vrijeme je više da prestanemo sa podjelama, da skinemo ovu bagru sa vlati, jer ljudi, vrijeme je više da se otarasimo ovih lopova i mafijaša! Gore nam ne može biti! Inače sam glasač PzP-a i smatram da je ovakav građanski demokratski front neophodan za sve građane CG i da tu budu ljudi svih nacionalnosti! prije 2 years 8 months
    0 0
  • pirea nijesam znao da je lekić četnik prije 2 years 8 months
    0 0
  • Anonimni Bravo! Odličan potez! Svi u borbu protiv DPSDP-a! Samo jedinstveni možemo! Zajedno i Crnogorci i Srbi i Muslimani-Bošnjaci, Hrvati, Albanci... Svi! Da našu CG očistimo od smeća, lopova i mafije! Bravo za PzP, NOVU, pošteni dio SNP-a, časne profesore i intelektualce koji će biti u DF, a nadam se da će im se priključiti i manjinske partije! prije 2 years 8 months
    0 0