Politika

Mladi DPS-a Demokratama: Biće-čun se ljuljnu, on se trže, ode sanak pusti!

Ovoga puta oglasili su se iz Savjeta mladih DPS- a Nikšić, reagujući na izjave Demokrata da su njihova meta, te da odatle proističu svi napadi DPS- a.

“U najnovijem poturenom saopštenju plaćenih spin majstora, pokušavaju licitirati i sa jedinstvom DPS-a. Na njihovu žalost, a na naš ponos, moramo ih opet razočarati. DPS nije bio nikada jedinstveniji, jači i organizovaniji. Zbog toga će ponovo pobijediti na izborima”, kazali su mladi DPS- a.

Prema njihovim riječima, “Demokrate lišeni svake odgovornosti, bez legitimne podrške birača, bez ikakvih rezultata iza sebe, pokušavaju da ostvare svoj san o prelasku cenzusa tako što će na najprizemniji, najprimitivniji i najbezobzirniji način pokušati blatiti sve ono što je postignuto”.

“Proizvođači magle iz redova Demokrata nijesu zauzeti odgovornošću i radom za napredak grada. Vremena za priču imaju napretek. Za takve je Nikšić uvijek imao pravu mjeru i saopštavao je jasno na izborima”, kazali su oni.

Prema njihovom mišljenju, posebno ih boli ponos DPS- a i podrška njihovom lideru. 

“Razumljiva je njihova inferiornost i u ovom dijelu.Poručujemo im da imamo na koga da budemo ponosni i koga da podržavamo. Poštujemo njihovo pravo da nastave da sanjaju da imaju pravu partiju i pravog lidera. Način za ostvarenje svojih snova sami biraju, a oktobarski susret sa voljom građana će ih dovesti na pravu mjeru, kao i mnoge prije njih koji su imali slične strategije. A biće: “Čun se ljuljnu, on se trže. Ode sanak pusti!””, zaključili su mladi DPS- a.

Send this to a friend