Politika

Mustafić ne želi da komentariše povlačenje Đukanovića: Još bez odluke o savezu

“U ovoj trenutku ne bismo to posebno komentarisali, jer mi još nismo donijeli odluku o budućem savezu”, kazao je Mustafić Dnevnim novinama.

Marković je kandidat DPS-a, pa Mustafić misli da su oni procijenili da je to njihovo najbolje rješenje, nakon povlačenja dosadašnjeg premijera Mila Đukanovića.

“Kada je Marković u pitanju, nesumnjivo da se radi o čovjeku državničkog formata, koji je u prethodnom periodu obavljao visoke i odgovorne državne funkcije. Takođe, veoma dobro poznaje funkcioniranje izvršne vlasti i državne uprave, i dobro razumije državne prioritete, kako u unutrašnjoj tako i u vanjskoj politici”, istakao je Mustafić.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vojnik sa ružnim imenom
Gost
Vojnik sa ružnim imenom

Da Bog veliki pogleda i nas C
Da Bog veliki pogleda i nas Crnogorce i vas Bošnjake i sve gradjane ove nam Drage države.. Rafete Husovicu imaš podršku najmanje 60’/, gradjana Crne Gore.

dali
Gost
dali

vala je bolje duško nego
vala je bolje duško nego rafet pa naredne četiri godine trpljet ćemo navikli smo a ovi što se raduju za husovića vidjeće koliko će dobiti opet na kašičicu ito pojedinci a ne bošnjački narod nego nek se malo preispitaju međusobno

Sead
Gost
Sead

Rafet Husovic novi premijer!
Rafet Husovic novi premijer! Potvrdjeno.raduj se Crna Goro.

Anonimni
Gost
Anonimni

Ceka se ferman od erdogana
Ceka se ferman od erdogana

LIPOVO
Gost
LIPOVO

nijesi, valjda, očekivao da
nijesi, valjda, očekivao da tebe to mjesto sleduje????

Enko_Rozaje
Gost
Enko_Rozaje

Rafet Husovic je novi
Rafet Husovic je novi premijer Crne gore

Send this to a friend