Politika

Na Cetinju održana obuka “Integracija Crne Gore u NATO”

Na obuci, koja je održana u Sali Skupštine Prijestonice Cetinje, učestvovali su ambasadorka SR Njemačke u Crnoj Gori Gudrun Elizabet Štajnaker, Nacionalni koordinator za NATO ambasador Vesko Garčević, direktorica Uprave za kadrove Svetlana Vuković kao i predavač pukovnik doc. dr Mehmedin Tahirović.

Tokom obuke učesnici su bili u prilici da se upoznaju sa civilnom i vojnom strukturom NATO-a, procesom donošenja odluka, ali i temama kao što su „Benefiti članstva u NATO posmatrano iz ugla SR Njemačke“ i „Dostignuća i rezultati evroatlanskih integracija Crne Gore“.

Obuka je organizovana u skopu komunikacionih smjernica za iniciranje i vođenje javnog dijaloga o članstvu Crne Gore u NATO.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vuk
Gost
Vuk

@sabaheta, kako ti je sef
@sabaheta, kako ti je sef Risto danas? Jel odmara ili se jos nervira sto mu NATO mrsi racune?

sabaheta
Gost
sabaheta

Obuka za NATO int? . Nama Obuka za NATO int? . Nama plate kasne po 6 mj jedino gradonacelnik i njegovi uzimaju akontacije kao da ce narednih 40 g bti na vlasi. Dal ima neki FALKONE da se pozabavi ovom druzinom i da im otvori SPUSKA vrata jer tamo im je mjesto. Sto se tice NATO integracija!!!!! MAALO MORGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i

Send this to a friend