Politika

Najviši organi LP razgovaraće o novoj Vladi

Pobjednička lista “Sigurnim korakom” je kako su kazali u LP, i na ovim izborima postigla je izuzetan rezultat.

Predsjedništvo LP, kako se navodi u saopštenju,  posebno će se baviti realizacijom predizbornog Sporazuma koji su liberali potpisali sa DPS, sa naročitim osvrtom na formiranje buduće Vlade Crne Gore.

“Ubrzani evroatlanski put i snažniji ekonomski progres Crne Gore jeste cilj realizacije ovih aktivnosti i što hitnijeg formiranja crnogorske Vlade sa najačom partijom i građanskim, proevropskim i proNATO partijama.Poslanik Liberalne partije u narednom sazivu Skupštine Crne Gore – Andrija Popović nastaviće realizaciju programa koji smo postavili pred građane i koji je zaslužio njihovo povjerenje. Liberalna politika, slobodnija i jača ekonomija, zaštita najugroženijih i njihovih prava, viši kvalitet obrazovanja, zdravstva i više radnih mjesta za mlade ljude, biće cilj djelovanja LP u ovom mandatu Skupštine”, zaključuju oni.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Anonimni
Gost
Anonimni

Liberalna partija ima veliki
Liberalna partija ima veliki broj simpatizera u Crnoj Gori. Uz dužno poštovanje gospodine Popoviću, Vi i Vaši najbliži saradnici bi ste trebali da podnesete ostavke i da LP prepustite mlađima. Sveli ste partiju na lokalni nivo. Poštujem Vaš trud i rad ali može to i bolje!

Anonimni
Gost
Anonimni

Izuzetan rezultat sa dva -ili
Izuzetan rezultat sa dva -ili tri mandata DRPS u skupštini manje, stanjem pod istragom o udaru, terorizmu i situaciji da opozicija ne priznaje izbore u TIHOM vanrednom stanju. Kakav demokratski iskorak u progres demokratije. LP ste neuporedivo slabiji kao stranka od Pozitivne.

Send this to a friend