Politika

Nikčević: Pobjeđujemo 16. oktobra, Nikšićani su uvijek znali da izaberu najbolje

Novo lice DPS-a, mladi poslanički kandidat Andrija Nikolić, istakao je da mu je čast da u svom gradu, sa svojim Nikšićanima podijeli neka razmišljanja o izbornoj trci.

Podsjetio je na ono što je, prema njegovim riječima, najveći uspjeh ove politike, a to je očuvanje mira početkom devedesetih godina, a zatim i obnova crnogorske nezavisnosti.

“Daću sebi za pravo da kažem da lokalna uprava radi dobar posao, što se može primjetiti golim okom. Medjutim, apelujem i sa ovog mjesta da se zajedno svi još više angažujemo kako bi pomogli našem gradu, kako bi animirali mlade ljude u Nikšiću da ostaju u Nikšiću i da rade za Nikšic. Bez naprednog Nikšića, nema napredne Crne Gore”, poručio je Nikolić.

Predsjednik OO DPS Nikšić, Radivoje Nikčević, kazao je da ova partija danas kreće ka konačnoj pobjedi koju će ovjeriti 16. oktobra.

On je naglasio da su građani Nikšića, uvijek kada je potrebno, znali da izaberu one koji su, kako je naveo, najbolji. Istakao je da imaju jasan, precizan i ostvarljiv program koji u prvi plan stavlja zapošljavanje.

“Kreiraćemo socio-ekonomski ambijent u kojem će sposobni mladi ljudi dobiti priliku da iskažu sav svoj potencijal, a prije svega znanje i vještine koje posjeduju, a to posjeduju i mladi našeg grada”, kazao je Nikčević.

Branka Tanasijević, takođe poslanički kandidat kazala je da sve koji su večeras bili na ovom mjestu povezuje to što vjeruju jedni drugima, za razliku od opozicije, ali i u sebe i svoju državu, Demokratsku partiju socijalista koja, prema njenim riječima, posvećena napretku Crne Gore i promovisanju njenih vrijednosti.

“Samo oni koji vjeruju u Crnu Goru i posvećeni su njenom napretku hoće, znaju i treba da je vode sigurnim korakom u sigurnu budućnost”, kazala je ona dodajujći da je sigurna u ubjedljivu pobjedu.

A predsjednik Opštine Nikšić, Veselin Grbović, poželio je ubjedljivu pobjedu DPS-a na predstojećim izborima, a zatim se osvrnuo na urađeno u prethodnom mandatu. Istakao je i koliko je pobjeda u Nikšiću važna za pobjedu na državnom nivou.

“Diplomirajmo 16. oktobra za dobro Crne Gore, za dobro Nikšića i za dobrobit svih građana Crne Gore”, poručio je Grbović prisutnima.

Zamjenik predsjednika DPS CG, Duško Marković, kazao je da mu je zadovoljsto što je u gradu koji je, kako je rekao, uvijek kada je to trebalo bio uz Crnu Goru, borio se za nju, stvarao i čuvao.

“Zbog toga ja mislim da je izbor jednostavan-glasati Demokratsku partiju socijalista, glasamo za Crnu Goru, glasamo za njenu budućnost, glasamo za svakog od nas pojedinačno, glasamo za naše porodice. Zbog toga Nikšičani uvijek, jer ste kao ugaoni kamen države Crne Gore, 16. potvrdite vaše opredjeljenje”, poručio je Marković.

 

Send this to a friend