Politika

Obradović: Ako dokažete da sam slikao Vuksanovićku, povući ću se iz politike!

Obradović je reagovao na izjavu poslanika SDP-a Rifata Rastodera koji je kazao da snimci objavljeni po portalima i društvenim mrežama govore sve. 

„Koleginica Draginja je rekla sve što je imala. Sačuvala je svoje dostojanstvo. Snimci sve govore i stručnjaci ih mogu rastumačiti, a ne mi. Ovo je nepristojan čin i snimci govore sami za sebe“, dodao je Rastoder.

Na to je Obradović kazao da su tvrdnje da je on slikao udar na njega, a i na skupštinu jer je skupština institucija sastavljena pod poslanika.

“Ako dokažete da sam slikao Vuksanovićku, povući ću se iz politike, a ako ne dokažete gospodine Rastoder povucite se vi. Mislim da je to pošteno. Pokrenite sve institucije da ispitaju šta je bilo i kako je bilo. Ovo je ljudska ponuda. Meni treba da se izvinu svi jer takve kletvete i ružne riječi po medijima i društvenim mrežama nijesam do sada doživio u životu. To mnogo boli i mene i moju porodicu. Ja znam šta je meni Vuksanović rekla i ako treba da pođemo na poligraf-poći ćemo“, poručio je Obradović. 

Raspravu je pokrenuo predsjednik Skupštine Darko Pajović koji je rekao da po njegovim saznanjima Obradović nikada ne bi uradio nešto što bi ga imputiralo u medijima, a “podgrijala” je poslanica DPS-a Maja Ćatović podsjetivši da je i ona bila predmet podsmijavanja na Youtube-u, pa se niko nije tada sjetio da stane u njenu zaštitu.

“Ovo je čista politizacija pred izbore”, smatra ona.

Obradović je juče kazao da nije slikao Vuksanovićku, već poslanika DPS-a Luiđa Škrelju zbog navodne “zanimljive situacije sa slušalicama“. Video gdje neumjesno slika pomenutu poslanicu postao je hit po društvenim mrežama.

Send this to a friend