Politika

OO SDP Podgorica podržava Brajovića, delegate za kongres bira 22. aprila

Na večerašnjoj sjednici OO SDP-a Glavnog grada Podgorice prihvaćena je lista mogućih delegata  za stranački kongres koju je predložio potpredsjednik partije i predsjednik podgoričkog odbora stranke Vujica Lazović. 

Prema nezvaničnim saznanjima Dnevnih novina članovi OO SDP Podgorica u velikoj većini podržavaju kandidaturu Ivana Brajovića za predsjednika partije.

“OO SDP Podgorica je na večerasnjoj sjednici odbora izabrao 40 delegata od kojih će na Konvenciji Odbora glavnog grada, koja će se održati 22. aprila, izabrati 34 delegata za kongres SDP-a“, kazao je izvor Dnevnih novina iz podgoričkog Odbora SDP-a.

Izborna Konvencija Socijaldemokratske partije Podgorica na kojoj će se birati delegati za kongres partije koji je zakazan za 3. jun održaće u srijedu se 22. aprila.

Osim Brajovića za funkciju predsjednika SDP-a kandidovao se sadašnji lider stranke Ranko Krivokapić, a mediji su objavili da će se za perdsjednika SDP-a kandidovati i član Glavnog odbora SDP-a iz Plava dr Merdin Markišić.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
djurko
Gost
djurko

koji komentar?, odje ih ima
koji komentar?, odje ih ima vise>

GG
Gost
GG

Ovakav komentar može da
Ovakav komentar može da napiše samo polupismeni,rurarno orjentisani nacionalista iz Mandićeve ili Kneževićeve partijice!!!

Arsen
Gost
Arsen

SDP se svakako dijeli , što
SDP se svakako dijeli , što je dobro za crnogorsku političku scenu.Poraženi Ranko će osnovati partiju u kojoj će biti pretežno nacionalisti iz SDP, a ovo drugo krilo biće pod potpunom kontrolom DPS-a.

Psihološkinja
Gost
Psihološkinja

Ranko je uveo primitivizam na
Ranko je uveo primitivizam na crnogorsku političku scenu.Nedopustivo je da on zvanično saziva śednicu skupštine i da se potpisuje kao preśednik skupštine.To govori o njegovoj političkoj nezrelosti i infantilnoj nacionalnoj euforiji.

za Ranka
Gost
za Ranka

Brajovicu desna ruko DPSa.
Brajovicu desna ruko DPSa. Bolje se pripojte DPSu ti i Vuja i ti mali poltroncici oko vas a ostavite velikog gospodina Ranka da vodi partiju kako treba. Ranko je veliki crnogorac i borac za prava svih gradjana Crne Gore za razliku od vas foteljasa. Dolje foteljasi! ZIVIO RANKO svi smo uz tebe.

djurko
Gost
djurko

poprilicno buda..st komentar.
poprilicno buda..st komentar.

e Vivaeee
Gost
e Vivaeee

Aj sa srecom! Micite Ranka
Aj sa srecom! Micite Ranka vise pa uz DPS do kraja ! Barem ovaj iskreno oce sa dps-om a ne ka Ranko da kupi mrvice i da ucjenjuje

Send this to a friend