Politika

Orlandić: Legnu kao Krivokapićevi protivnici, a bude se sa omraženim liderom

Podsjećamo, na sinoćnjoj sjednici Opštinskog odbora SDP Bar, za predsjednika OO izabran je Dragan Vojvodić. Sa sjednice je poslat poziv svim članovima da ostanu vjerni sebi, i čistim i dosljednim idealima socijaldemokratije i očuvaju svoju kuću.

U Inicijalnom odboru Bar čiji je koordinator Mićo Orlandić kažu da je vrhunac plagijatorskog djela OO SDP-a kada se njegovi članovi predstavljaju braniocima multietničkog Bara.

“Tako da očekujemo da i ovog puta zaspu sa ovom plemenitom idejom, a probude se kao čvrsti zagovornici lika i djela Pavla Đurišića. Vaša djela govore više od ispraznih riječi navedenih u saopštenju, gdje se bez ikakvog pardona kitite tudjim perjem i razmećete teško stečenim ugledom i radom istinskih socijaldemokrata našeg grada”, stoji u saopštenju Inicijalnog odbora.

Prevaspitavanje u kabinetima ipak je, navode u Inicijalnom odboru, dalo odredjene razultate, tako da je, ističu, i državni neprijatelj postao poželjan član Krivokapićevog Predsjedništva.

“Logika je samo takvog SDP-a da odlazak više stotina  članova, mahom mladih ljudi, znači jačanje partije i porast povjerenja”, zaključeno je u saopštenju.

Send this to a friend