Politika

Pozitivna: Jedini cilj Bojanića je da liječi lične komplekse i frustracije

“Takvo postupanje zaslužuje kako javnu osudu tako i pravne konsekvence potpuno nezavisno od toga da li su njegove optužbe tačne ili ne. Izgubljen u prostoru i vremenu, potpuno zaslijepljen i vođen mržnjom, Bojanić je pokušao da “kupi” glasove poslanika Socijaldemokrata kako oni ne bi podržali izbor Darka Pajovića za predsjednika Skupštine“, navodi se u saopštenju Pozitivne.

Spremnost posrnulog poslanika Bojanića da kao politički beskućnik tumara skupštinskim hodnicima, presrijeće poslanike, pokušava da trguje istinom i nudi da prikrije navodne dokaze kako bi liječio sopstvene frustracije nezabilježen je u istoriji crnogorskog parlamentarizma, smatraju u Pozitivnoj.

“Bojaniću nije stalo ni do istine ni do bilo čije zaštite. Koliko mu je stalo do istine ili nečije zaštite najbolje govori njegova spremnost da ucjenjuje i reketira druge poslanike kako oni ne bi glasali po sopstvenoj volji već onako kako on hoće. Naravno da njegov cilj nikad nije ni bio da se sazna istina, nešto ili neko zaštiti, jedini njegov cilj je liječenja ličnih kompleksa i frustracija”, zaključuje se u saopštenju Pozitivne.

Send this to a friend