Politika

Predsjedništvo DF-a utvrdilo plan aktivnosti za organizovanje protesta

“Predsjednistvo DF-a je razmotrilo je planove terenske i medijske kampanje”, saopšteno je iz DF-a.

Takođe, na sjednici je utvrđen plan aktivnosti koje će se sprovoditi u narednom periodu, kada će se obaviti konsultacije sa aktivistima i građanima oko ideja DF-a da se, pod pritiskom građana na protestima, formira prelazna tehnička vlada.

“Vlada bi bila sastavljena od svih parlamentarnih stranaka i sprovela bi reforme izbornog zakonodavstva i druge mjere i radnje u cilju sprečavanja zloupotreba državnih institucija i resursa od strane režima DPS–SDP-BS”, zaključeno je u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
pedja89
Gost
pedja89

Svi koji uzivaju pod ovim
Svi koji uzivaju pod ovim rezimom,koji nskapavaju od gladi neka se uvuku u rashu maminu i zacute.Ovom narodu je potrebna sloboda i novi,slobodni izbori.25 godina ispiranja mozga,glad,siromastvo…dosta je bilo!!!

Anonimni
Gost
Anonimni

A ti podji za dnevnicu za
A ti podji za dnevnicu za tvoj rad na portalu. Mangupi, umijete pljuvati na sve sto se kaze, a trpite tu ko p…e neke, poskupljuju vam sve zivo, i vazduh ce vam naplatiti, a ne smijete guknut. NEGO NEGO ULICA, SA ULICE SU DOSLI I TAKO IH TREBA POSLATI U SPUZ!

Anonimni
Gost
Anonimni

Ali pazi im pricu kad god jeAli pazi im pricu kad god je neki tekst o opoziciji odmah krene pljuvanje, ovaj ovakav, onaj onakav, a zato dps gazi 3 decenije, i jos se sprdaju sa narodom, gorivo je luksuz, djeci nemaju za ‘leb, ali ipak se dps mora glasat, da nas cetnici ne porobe… Jer kako bi zivjeli kad ne… Više »

Anonimni
Gost
Anonimni

PRVO VRNITE TE PLATE KOJE
PRVO VRNITE TE PLATE KOJE PRIMATE ZA NERAD…

Anonimni
Gost
Anonimni

Dobro kad dps prima za rad,
Dobro kad dps prima za rad, dobro kad vam niko iz opozicije ne valja, dobro kad je samo Milojko pravi. Ma sve cete vi izmisliti da opravdate zaokruzivanje ovog luksuznig zivota koji zivite skoro tri decenije, svakome manu nadjete, eto Milo je najbokji. Pih

Send this to a friend