Politika

Privatizacija Instituta Igalo: Izbor-u sve jasno, koalicija ostaje

Pored Nikše Gojkovića, u pregovorima su učestvovali predsjednik SO Andrija Radman, potpredsjednica opštine Tamara Vujović, te predstavnici Izbora Dušan Radović Krušo i Mladen Ivanović.

Na sjednici je dato pojašnjenje za većinu otvorenih pitanja, dok će za preostala Tenderska komisija u pisanom obliku dostaviti dokumentaciju i objašnjenja.

Jučerašnjim razgovorima DPS je za sada izvukla “živu glavu” iz koalicije koja je, sudeći prema izuzetno oštrim najavama iz Izbora, mogla biti i okončana. Prvi je zaprijetio predsjednik opštine Nikola Nikša Gojković, koji je kazao da će otići sa svog mjesta ukoliko DPS privatizuje Institut. Lider Izbora Dušan Radović Krušo ponovio je nedavno ih niko ne može ubijediti da je ovakav ugovor o prodaji dobar, nazvavši cijeli posao otimačinom i prevarom.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
vanja.s
Gost
vanja.s

Zašto sada fino na svojoj TV
Zašto sada fino na svojoj TV Boka ne objasni zašto je promijenio mišljenje g. Krušoo! kada je mogao do sada da koristi TV što sada bježi od njega! Nije pošteno!

Tatamata
Gost
Tatamata

A mama i tata?
A mama i tata?

petar.montajero1
Gost
petar.montajero1

lajo ja ko pas ako ovo nija
lajo ja ko pas ako ovo nija jo jedna krvnicka pljacka. cm se tu upetljala vlada i raznorazni ministri ao zagovornici te rabote, ostacemo bez gaca.kruo, niksa i drustvo su dobro procijenili situaciju, ali protiv privatizacione mafije su nemocni. neko ozgo je vec strpo proviziju u spag.

Send this to a friend