Politika

Savjet mladih DPS-a u Nikšiću izabrao 44 delegata za kongres

Pored izbora delegata za Kongres, OO Savjeta mladih jednoglasno je usvojio prijedlog kandidata za predsjednika Savjeta mladih DPS-a.

Na sjednici je bilo riječi i o aktivnostima mladih koje su realizovane u periodu između dva Kongresa i istaknuto zadovoljstvo velikim interesovanjem mladih, koji su svojim idejama i mladalačkom energijom doprinijeli uspješnoj realizaciji mnogobrojnih akcija. Takođe, dogovorene su aktivnosti koje će biti realizovane u narednom periodu, u skladu sa Programom rada Savjeta mladih DPS Nikšić, koji je u potpunosti prilagođen potrebama i afinitetima mladih. 

Pored planiranih programskih aktivnosti, Savjet mladih DPS u Nikšiću će u narednom periodu kontinuirano raditi na poboljšanju položaja mladih kroz njihovo veće uključivanje u različite segmente života i njihovo integrisanje u mnoge aspekte društvenog djelovanja. 

Saopšteno je da će u susret redovnim parlamentarnim izborima, Savjet mladih nastaviti da slijedi programska opredjeljenja Demokratske partije socijalista i daje svoj puni doprinos budućim izbornim procesima. 

Send this to a friend