Politika

SD Demokratama: Vratiste li 100 hiljada eura SNP-u?

“Sama retorika i terminologija koju koriste u neargumentovanoj odbrani svojih stavova, a na račun svoje bivše partije koja ih je politički mazila i iznjedrila, je zaista neprikladna i SD-ova politička kultura ne dozvoljava komentarisanje istih. Moramo priznati i da je običnom građaninu poprilično dosadila srceparajuća priča o finansiranju njihove partije od članarina, tako da toj besmislici nećemo poklanjati pažnju. Ono što je sigurno je da jeftinim napadima na SD, čime su Demokrate postale novi član sada već vesele četvorke,  na našu veliku “žalost” neće dodatno obogatiti kvalitet demagoških insinuacija još jedne partije bez izbornog legitimiteta. Jedino što Demokratama ostaje je da i dalje uveseljavaju javnost, na njihov jedinstven način, provjerenom analitikom podrške u mnogim kvartovima po crnogorskim gradovima”, smatraju Socijaldemokrate.

Kako dodaju, u nedostatku argumenata, pominje se i već nekoliko puta bezuspješno konstruisana afera u kojoj se brutalno i tendenciozno manipuliše činjenicama. 

“Svim institucijama koje se bave navedenim slučajem je sasvim jasno da odgovornost predsjednika Brajovića definitivno ne postoji, ali izgleda da Bečićevi entuzijasti namjerno malo sporije kapiraju, pa se nadamo da će ih ovo podsjećanje osvježiti i urazumiti”, navode Socijaldemokrate.

Neodbranjiva snaga, kako navode, brojki oktobarskih izbora, kao i onih aprilskih u Tivtu na kojima Demokrate nijesu smjele da se izmjere, biće posljednji udarac, kada će u konačnom i hajka raznih partija i pokreta u pokušaju protiv Socijaldemokrata doživjeti fijasko. 

“Na kraju, glasnogovorniku Jokiću bi bolje bilo da se pozabavi sticanjem povjerenja unutar svoje partije, koje je poprilično poljuljano objavljivanjem fotografija sa visokim funkcionerima omladinskih organizacija partija iz vlasti, zbog čega je bio predmet veoma oštrih unutarpartijskih kritika”, zaključuju Socijaldemokrate.

 

Send this to a friend