Politika

SD počeo kampanju u Podgorici: Neće izostati dobar rezultat

Treća sjednica Odbora Glavnog grada Socijaldemokrata, na kojoj je formiranjem Izbornog štaba na nivou Podgorice formalno označen početak predizborne kampanje za predstojeće parlamentarne izbore, koji će se održati u oktobru, održana je juče u Podgorici.

Sjednici je prisustvovao predsjednik Socijaldemokrata Ivan Brajović, generalni sekretar Danilo Mirotić i koordinator za centralnu regiju Luka Mitrović.

Tokom sjednice su razmijenjena mišljenja o aktivnostim SD Glavnog grada u prethodnom periodu, ali i planovima za naredni period. Izraženo je zadovoljstvo konstantnim rastom članstva u svim organizacionim oblicima SD Glavnog grada, uključujući i Forum žena i Omladinu Socijaldemokrata.

” Pored podatka da je već formiran veliki broj mjesnih odbora, posebno je istaknuta činjenica da su mjesni odbori sa značajnim brojem članova formirani u onim djelovima grada gdje socijaldemokrate do sada nisu imale jako uporište. Usvojen je izvještaj o radu Odbora za prethodni period i istaknut veoma kvalitetan rad lokalnih funkcionera iz redova SD-a”, saopštile su Socijaldemokrate.

Zagovarajući politiku otvorenosti i dostupnosti građanima, sa kojima gradimo partnerski odnos, odlučeno je da kancelarija Socijaldemokrata Podgorice bude otvorena u periodu od osam do 20 sati svakog dana.

“Na taj način građani će imati priliku da razgovaraju sa našim funkcionerima svakodnevno, kako bi zajednični markirali potrebe stanovnika Glavnog grada i njima prilagodili mjere iz našeg programa”, rekao je Lazović.

Send this to a friend