Politika

SD: Politički reketaši i njihovi pomagači nastavljaju da uveseljavaju javnost

Saopštenje prenosimo u cjelosti

Politički i medijski cirkus koji se ovih dana pravi u javnosti će završiti fijaskom, isto kao što je završio i pokušaj reketiranja poslanika Socijaldemokrata Crne Gore prije tačno mjesec dana, kada je politički ucjenjivač lažnim računima pokušao da spriječi izbor svog “političkog oca” za šefa Parlamenta.

Jeftina, drska, i isključivo politički motivisana manipulacija, o navodnoj zloupotrebi državnih resursa teških čitavih 350€ neće proći, nezavisno od toga koliko puta se ta izmišljotina pomene u medijima.

Nakon što je politički reketaš polemikom sa Socijaldemokratama Crne Gore pokušavao izboriti sa sopstvenom nebitnošću na našoj političkoj sceni, uključuju se i pomagači sa strane, ovoga puta u liku Demokrata i PzP-a, koji bi takođe da pokušaju da nešto politički ušićare od ove teme.To njima, kao ni bilo kome drugom, neće uspjeti, isto kao što ni političkom reketašu nije uspjelo.Umjesto toga sugerišemo Demokratama, koji već neko vrijeme inače lebde u političkom međuprostoru, da pričaju o čojstvu i moralu onda kada vrate 100 hiljada eura SNP-u koji ih svako malo na to podsjeća. 

Da bi apsurd dostigao vrhunac, postarala se nepostojeća partija u liku PzP-a, koja opstaje isključivo zahvaljujući šlepanju, prvo od strane Miodraga Lekića, a sada od vojvode Andrije Mandića. I kad partija čiji je istaknuti funkcioner dokazani švercer različitim hartijama od vrijednosti, počne da dijeli lekcije o moralu i poštenju, onda smo sigurni da je farsa u potpunosti zadovoljena. 

Gospodo, manite se ćorava posla.

Socijaldemokrate će kao i dosad povećavati podršku, koja očigledno postaje trn u oku svima onima koji u nedostatku vizije, realnih rezultata i konkretne politike pokušavaju da ubiraju sitne političke poene. Ubijeđeni smo da će građani Crne Gore u oktobru ocijeniti koliko su uspješni u tome.

Send this to a friend