Politika

SDP Kolašin: Medenica pravo glasa zamijenio za pravo da traži posao

Medenica je juče napustio SDP.

“Namjeru i motivaciju gospodina Medenice znali smo i ranije, ali poštujući činjenicu da smo bili članovi iste partije nijesmo željeli da govorimo. Na to smo bili prinuđeni kada je napustajući partiju iznio neistine na račun opštinskog odbora i našeg dosadašnjeg rada. Ko je došao juče ima pravo i da već sjutra ode i u tome ne može biti ništa sporno, iako je iz te pozicije krajnje neukusno govoriti o četvrt vijeka SDP-a. Jedino što smo očekivali da gospodin Medinica ode iz SDP-a bez iznošenja neistina na račun onih koji su ga, uprkos svemu što je ranije radio, prihvatili na prijateljski način”, poručuju u SDP-u Kolašin.

Neistina je, ističu, i da ga je neko zaključavao i da je bilo šta odbio, jer ni na šta nije prisiljavan.

“Ako ništa drugo on, koji je kako sam navodi više puta pokazao političku hrabrost, nikada ne bi dozvolio da bude zaključan u kancelariji i to od strane pet žena i dva muškarca. Njegov “grijeh” ne počinje, kako tvrdi na Kongresu nego nekoliko dana ranije, kada je pravo glasa zamijenio za pravo da “traži posao””, kazali su u SDP-u.

Oni su pozvali medenicu da vrati odbornički madat.

“Kako i sam navodi građani Kolašina ga dobro poznaju, pa znaju i koliko mu pripada madat SDP-a u SO Kolašin. Ipak, oko jednog smo saglasni sa gospodinom Medenicom, kada se on, nakon što se otključao konačno i zaposli zajedno ćemo moći provjeriti da li je to imalo veze sa glasanjem na Kongresu”, poručuju u SDP-u.

 

Send this to a friend