Politika

SDP Nikšić: Ne podliježite obmanama bivših članova

Sjednici Odbora je prisustvovala većina članova OO SDP i predsjednika Mjesnih odbora SDP Nikšić. 

“Odbor je na sjednici jednoglasno uputio poziv svim članovima Socijaldemokratske partije Nikšića da ne podliježu obmanama i manipulaciji koje dolaze od bivših članova partije da istupe iz SDP-a i time učestvuju u očuvanju funkcionerskih ambicija i držanju fotelja”, navodi se u saopštenju SDP-a.

Na sjednici je takođe poručeno članstvu da nikšićke Socijaldemokrate nastavljaju svoj posvećeni rad sa ciljem daljeg jačanja Partije i principa koji čine SDP jedinom partijom na pravoj i čistoj strani istorije četvrt vijeka i partiji koja uživa evropski ugled kao članica Socijalističke internacionale i PES-a i kao uvažena od socijaldemokrata u regionu.

“Svi prisutni članovi su jednoglasno poručili da su veoma ponosni što su članovi SDP Nikšić ostali dosljedni politici svoje partije i odoljeli svim manipulacijama koje su pratile preiod prije i poslije VIII Kongresa SDP”, stoji u saopštenju.

Odbor će početi sa pripremama za održavanje Konvencije OO SDP Nikšić u čijoj pripremi će se razgovarati sa svim članovima SDP-a u gradu pod Trebjesom.

Sjednici su prisustvovali predsjednik SDP Ranko Krivokapić i potpredsjednica Mirel Radić-Ljubisavljević.

 

Send this to a friend