SDP: Podrška mladima umjesto partisjkog samoreklamiranja

Komentari (0)
A A A
Socijaldemokratska partija kao ključni činilac buduće lokalne vlasti posebnu pažnju posvetiće razvoju sporta u crnogorskoj Prijestonici, a kacenat ce staviti na djecu i omladinu, navodi se u saopštenju Socijaldemokratske partije koje potpisuju kandidati za odbornike SO Cetinje Aleksandar Miljenović, Nenad Vukićević i Dušan Kašćelan. Kako su dodali cilj im je istinska podrška mladim ljudima, a ne partijsko samoreklamiranje. 

"Posebno ćemo voditi računa o sportskim klubovima i pojedincima čiji rezultati mogu biti značajni i na međunarodnom planu i doprinositi promociji Cetinja i Crne Gore. Nova lokalna vlast formiraće i poseban fond namijenjen stipendiranju i podršci posebno talentovanim, mladim, sportistima sa Cetinja u čiji rad će se naročito ulagati, kako sa stručnog, tako i sa materijalnog stanovišta. Kvalitet i rezultati biće osnovna preporuka za podršku i neophodan preduslov pune pažnje nove lokalne vlasti", navodi se u saopštenju.

Kako su naglasili, poseban segment lokalne politike u oblasti sporta biće i izgradnja nove i rekonstrukcija postojeće sportske infrastrukture. 

 • Advertisment

"Gradski stadion na Cetinju  i njegova rekonstrukcija biće prioritet, čime će biti stvoreni normalni uslovi za rad cetinjskim fudbalskim klubovima, ali i drugim sportskim subjektima koji će koristiti kapacitete ovog sportkog objekta. Takođe, na ovaj način će biti stvorene pretpostavke i da crnogorske reprezentativne selekcije borave i nastupaju na Cetinju, jer ćemo insistirati da budući stadion ispunjava potrebne međunarodne standarde", pojasnili  su iz SDP-a i istakli da će raditi na stvaranju preduslova za izgradnju nove sportske dvorane i sportskih terena.

Umjesto sadašnjeg načina podrške sportu koji, kako su sitakli, rezultira veoma lošom situacijom u cetinjskim sportskim klubovima, naglašavaju da će izabrati realan i održiv model koji za cilj neće imati partijsko samoreklamiranje, već istinsku podršku mladim ljudima. 

"U kontinuitetu ćemo raditi na stvaranju zdravih osnova za razvoj cetinjskog sporta u cjelini, a jubileji naših sportskih klubova biće predmet naše posebne pažnje i poštovanja", dodaje se u saopštenju. 

 
Tweet
0
Najnoviji komentari
 • JEDINI KOJIMA VJERUJEM JE SDP. BROJ 5 prije 1 year 5 months
  0 0
 • Johnny 017 Jesu li Vam ovo mladi? prije 1 year 5 months
  0 0
 • Juka Raspadovi prije 1 year 5 months
  0 0
 • LIBERAL Pa sto ne dodjoste danas da podrzite akciju LIBERALA na Trg na Cetinje za peticiju za prava MAJKI i DjETETA no ste dijelili kisobrane ....

  E jadnih li ljudi majko mila .....
  prije 1 year 5 months
  0 0
 • SIDRO SAMO DPS TREBA GLASATI JER DRUGI NE ZASLUŽUJU NI CENZUS prije 1 year 5 months
  0 0
 • ĐURA PETROVIĆA ali kako sdp/ovci komentarišu "dajem glas" "glasam ovaj put sdp" i tako slično-.-- providno kreteni jedni! malo vas je, premalo, ne treba se oko vas nervirati, bolje ne komentarisati vaše izjave jer su za gađenje GADLUK prije 1 year 5 months
  0 0
 • Anonimni A kako ga rekoste! hahahahahahahahaha KRATKO, NEJASNO i NEDEFINISANO, sa AKCENTOM!! hahahahahhahaha Ma to je to, tako jedino i znate! :D e cuda ovoga od ove partije.. hahahahahahahahhaha prije 1 year 5 months
  0 0