Politika

SDP: Razotkriveni dil u SO Budva je davno osmišljeni koncept DPS-a

Kako kažu, kao koalicioni partner, više puta smo osjetili njihovu „iskrenost“ u međusobnim odnosima, kao i u vršenju poslova od javnog interesa.

“Presudna uloga odborničkog kluba SDP u mandatu Skupštine opštine Budva za period od 2012. do 2016. godine, bila je činjenica koja je alarmirala DPS da, po svaku cijenu, kreira novu skupštinsku većinu. Formiranje takozvane partije Prava Budva i njenog odborničkog kluba, bilo je rezultat potrebe uklanjanja SDP-a iz odlučivanja i sakrivanja afera, a ne nikako, potreba davanja doprinosa kvalitetnijem odlučivanju, budući da odbornik Perović i njegov kolega, za tri godine nisu nijednom izašli za govornicu lokalnog parlamenta”, dodaju u SDP-u.   

Prema njihopvim riječima, rukovodstvu i odborničkom klubu DPS-a, od starta je bilo kristalno jasno, da brojne odluke koje su planirali na štetu građana i budžeta opštine, u interesu kriminalne grupe, nemaju podršku odbornika SDP. 

“Otrcano i neozbiljno su djelovali njihovi prigovori o našoj neprincipijelnosti u tadašnjoj koaliciji, umjesto da su se bavili suštinom problematičnih odluka. Još gore djeluju danas, kada ti isti ljudi, samo na drugim funkcijama, očajnički pokušavaju da objasne i riješe probleme lokalne samouprave u Budvi”, poručuju iz SDP-a.  

 

Send this to a friend