Politika

SDP: Socijaldemokrate politički sateliti instruisani da blate Krivokapića i partiju

Reagujući na izjavu predsjednika Skupštine Ranka Krivokapića koji je sinoć, u Bijelom Polju, kazao da mogu neki da se zovu ovako ili onako, ali nikad neće biti socijaldemokrate, iz SD su poručili lideru SDP-a da “aluzije emeritusa na pernate životinje zaslužuju samo jedan odgovor – ko visoko leti, nisko pada“.

Na to su reagovali iz SDP-a, navodeći da je Krivokapić na Konvenciji u Bijelom Polju govorio o važnim stvarima i procesima koji stoje pred Crnom Gorom.

“Nije komentarisao političke marginalce, već samo određene pojave koje se svugdje u svijetu zovu političkom korupcijom. SDP razumije potrebu političkih marginalaca da pokušaju dobiti na značaju baveći se našom partijom, jer jedino tako i mogu dobiti koju crticu u crnogorskim medijima”, kazali su u SDP-u.

Poručuju da bi bilo dobro da SD bolje pročita svoja saopštenja, ako ih uopšte oni i pišu i ako im je uopšte dozvoljeno da daju neke korekcije.

“Tako bi se manje brukali, jer u to da je Ranko Krivokapić protiv Crne Gore ne vjeruju ni njihovi osnivači i vlasnici, ali zato sva Crna Gora zna da su oni politički sateliti osnovani i instruirani isključivo da bi blatili Krivokapića i SDP. Nikakvu drugu funkciju oni i nemaju, jer su im vlasnici veoma dobro odredili i mjeru i domete. Zato im obećavamo da ćemo se ubuduće dodatno potruditi da ih više ni u metaforma ne pominjemo”, zaključuju u SDP-u.

 

Send this to a friend