Politika

Sekulić: Briga me za Damjanovićeve sitne i politikantske inicijative

Damjanović je juče kazao da se Sekulić neodgovorno ponaša prema stanovništvu Pljevalja kojem su ugrožena sva ekološka prava zbog situacije u tom gradu, ali i prema građanima Crne Gore.

“Nijesam očekivao da ćete zbog nekoliko redaka saopštenja kojim pokušavate da me diskreditujete, stavljajući u prvi plan Vašu navodnu brigu za građane Pljevalja, pogaziti sve one principe za koje se zalaže Vaša partija, a koji govore o poštenju i političkom moralu“, kazao je Sekulić.

On je Damjanovića podsjetio da je Odbor za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje, na svojoj 37. sjednici održanoj 18.decembra 2014.godine razmotro, kao drugu tačku dnevnog reda, aktuelno stanje životne sredine u Pljevljima, te da je nakon rasprave, Odbor jednoglasno odlučio da povodom aktuelnog stanja životne sredine u Pljevljima predloži Skupštini da usvoji zaključke čija je sadržina, utvrđena na Odboru, dostupna i u elektronskoj formi na sajtu Skupštine Crne Gore.

“Skupština Crne Gore je na  devetoj sjednici drugog redovnog (jesenjeg) zasjedanja u 2014. godini,  usvojila Zaključke povodom razmatranja aktuelnog stanja životne sredine u neizmijenjom tekstu Osim toga, Planom rada Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje za 2015. godinu, koji je usvojen na 40.sjednici Odbora 19.januara 2015.godine, predviđeno je da će Odbor kao matično radno tijelo razmatrati realizaciju zaključaka Skupštine povodom razmatranja stanja životne sredine u opštini Pljevlja  u drugom i četvrtom kvartalu 2015. godine, zbog čega smatram da nije neophodno održati sjednicu Odbora u Pljevljima „u najkraćem mogućem roku“, posjeća Sekulić.

Prema njegovim riječima, da je SNP vodio  više računa o ekologiji tokom dugogodišnjeg vršenja lokalne vlasti u Pljevljima ne bi situacija danas bila loša u tom gradu.

“Da rezimiram – da ste pažljivo pročitali moj odgovor Vama Damjanoviću, vidjeli bi ste da veoma brinem (u skladu sa svojim nadležnostima kao predsjednik skupštinskog Odbora) o ekološkoj situaciji u Pljevljima, ali da me nije briga za Vase sitne, politikantske inicijative“, zaključio je Sekulić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
show
Gost
show

Labudeeeeeeeeeeeeee
Labudeeeeeeeeeeeeee

Anonimni
Gost
Anonimni

”Pisac” hebac je ljut!
”Pisac” ….c je ljut!

labudovo jezero
Gost
labudovo jezero

Nemoooooo tako ti Labudova i pelikana
Nemoooooo tako ti Labudova i pelikana

Anonimni
Gost
Anonimni

bačje
bačje

Send this to a friend