Politika

Senad Grlić podnio ostavku na članstvo u SNP Bar

Grlić je bio kandidat za odbornika SNP za Skupštinu opštine Bar na izborima 25. maja 2014. godine.

“Iako sam i u prethodnom periodu bio razočaran u način organizovanja i djelovanja SNP Crne Gore, posebno u postiizbornom, pretkongresnom i postkongresnom periodu, posljednja dešavanja na sjednici Opštinskog odbora SNP Bar su me dodatno i u potpunosti razočarala i kao čovjeka i kao člana Socijalističke narodne partije Crne Gore, te i presudno uticala da donesem, ovu, za mene, zaista tesku odluku“, kazao je Grlić.

Prema njegovim riječima, sjednica Opštinskog odbora, kojoj je prisustvovao predsjednik Srđan Milić ličila je na sve osim na operativni organ.

“Umjesto da se ovaj Organ bavio predlozima mjera i aktivnosti koje treba realizovati u narednom periodu na taeritoriji Opštinske organizacije Bar Milić je, koristeći poziciju predsjednika Partije, u svom obraćanju članovima Opštinskog odbora  iznio niz neistina kako o Aleksi Bečiću, tako i o svima onima koji su ga podržali, insistirajući na takvim detaljima, koje ne priliče Predsjedniku Partije i u koje ni on sam ne vjeruje“, istakao je Grlić. 

Kako je naglasio, vrijeme je da se na opozicionoj političkoj sceni Crne Gore prestane sa izmišljanjem afera, intriga, raznih namještaljki i zakulisnih radnji.

“Te da se krene u istinsko ozdravljenje Crne Gore i oporavak njene privrede, kako bi svima nama bilo bolje i kako bi svaki građan imao jednake šanse za uspjeh. Zato sam odlučio da podržim koncepciju koju predvodi mladi Aleksa Bečić, jer je on garant iskrenog, poštenog, modernog i nadasve stručnog djelovanja ka stvaranju pravedne, socijalno sigurne, odgovorne i bogate države Crne Gore“, zaključio je Grlić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
branko bulatović
Gost
branko bulatović

To što ovaj “Anoninmni”
To što ovaj “Anoninmni” opanjkava i tvrdi, još u životu nisam ni načuo da se govori ili o meni. Prilog tome je i moje neskrivanje, za razliku od ovoga šifriranoga “junaka”.

Anonimni
Gost
Anonimni

Juče se uključio da bi se
Juče se uključio da bi se danas isključio! Koga li je glasao sve ove godine? E sad dobio priliku da nešto i on kaže za novine i da mu se slika pojavi.

Anonimni
Gost
Anonimni

Znamo se Branko dobro. I
Znamo se Branko dobro. I svako ko te poznaje, zna da ti ne smije vjerovati!

branko bulatović
Gost
branko bulatović

Senad je bio prihvaćen iSenad je bio prihvaćen i uvažen iako se učlanio skoro. Kada se svojevoljno učlanio nije mi poznato da je upoznao javnost sa tako važnim događajem, ali je zato potrčao da obavijesti istu javnost o još “značajnijem” događaju – da ne želi biti “drug član”. Vjerovatno očekuje mušturluk od svih, kada preporučuje sebe najavom da kani transferisati… Više »

Balon
Gost
Balon

Svi posteni ce uraditi isto,opet ce talas odlazaka krenuti.
Svi posteni ce uraditi isto,opet ce talas odlazaka krenuti.

Stefana
Gost
Stefana

Svaka cast, hrabra i ispravna
Svaka cast, hrabra i ispravna odluka!

jednooki jack
Gost
jednooki jack

E MOJ SENADE,POTREFIO I PRIJE I SAD KA PRSTOM U ONU STVAR.
E MOJ SENADE,POTREFIO I PRIJE I SAD KA PRSTOM U ONU STVAR.

Andrija P.
Gost
Andrija P.

e moj Becicu , za tobom sve
e moj Becicu , za tobom sve neka seljankovina krece. a ti bas nisi neki seljak. onako si, srednji. Moderan si, bate, skroz.

Anonimni
Gost
Anonimni

Jonica i Lalosevic, dobri
Jonica i Lalosevic, dobri samo sebi.

Sikera
Gost
Sikera

Svi iskreni i posteni ljudi
Svi iskreni i posteni ljudi koji su se dugo borili da SNP opstane su napustili partiju, to dovoljno govori o tome kakvi su Milic, Jonica i ostala druzina koja je ostala!

Maslinar
Gost
Maslinar

A što ne reče na toj sjednici
A što ne reče na toj sjednici ništa Seno, nego si čekao do danas da bi ovako teatralno izašao iz SNP? Ili je i dalje na snazi taktika odlaska jednog po jednog člana da bi medijski djelovalo efektnije? Znamo dobro ko je to osmislio, ali vam je sve uzalud.

Vladana
Gost
Vladana

Milić, Jomica i birektor
Milić, Jomica i birektor radio Bara iz doba tzv. antibirokratske revolucije g. Lalošević su u BD i BR dobili zajedno jedba 1800. glasova, a drže poslanička mjesta!

Send this to a friend