Politika

Simović: Nijesam dao nikakvu izjavu bilo kojem mediju pa ni Informeru

“Saopštavam da nijesam dao bilo kakvu izjavu, niti komunicirao sa bilo kojim medijem, uključujući i dnevni list Informer o navodnom sastanku potpredsjednika DPS-a Igora Lukšića sa predstavnicima Građanskog pokreta”, navodi se u izjavi Simovića dostavljenoj medijima.

Informer je u izdanju od 3. marta objavio da je Milutin Simović poručio da tajni sastanak potpredsjednika stranke Igora Lukšića sa članovima Građanskog pokreta, neće pocijepati vladajuću stranku.

“Smatram da je u saopštenju Demokratske partije socijalista od petka, 27. februara 2015. iznesen dovoljno jasan stav o ovoj temi”, naglasio je Simović.

Podsjećamo da je Informer prošle nedjelje objavio da se potpredsjednik DPS-a IgorLukšić tajno sastao sa predstavnicima GP-a, ali je DPS i tada demantovao pisanje tog medija.

Simović je poručio da u DPS-u nikada nijesmo skrivali i izbjegavali da daju dodatna objašnjenja o bilo kojoj aktuelnoj temi, tako da izostaje potreba da se tumače izjave i politički stavovi partijskih kolega.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marko Gazivoda
Gost
Marko Gazivoda

Dugačak je spisak tajnih
Dugačak je spisak tajnih sastanaka Igora Lukšića! Sastanaka, dogovora, dilova…
Sve na štetu države Crne Gore i njenih gradjana. Raduje činjenica da ništa ne ostaje
skriveno…

Anonimni
Gost
Anonimni

Nije valjda da se cedo oteloNije valjda da se cedo otelo kontroli_ Ne zavitlaatje nas, to je takva vrsta ceda koja ni korak niej u stanju da napravi a da tata ne kaze kuda. Prema tome, tata Beba je naredio novu metu, ovog pita Luksica. Svako je , zapravo, meta ko ne govori u superlativu o sefu. Sto govori da… Više »

Anonimni
Gost
Anonimni

Ko je nabavio najbolje junice
Ko je nabavio najbolje junice na svijet?

Send this to a friend