Politika

Sjutra na Cetinju tribina o vojnoj neutralnosti

Ciklus održavanja tematskih tribina završava se sjutra na Cetinju. Tribina pod nazivom “Neutralnost kao identitet – suverenitet, pravda, mir”, biće održana u 19 sati u Gradskoj kafani.

Na njoj će govoriti Lidija Vujačić, profesorica sociologije, Nikola Marković, glavni i odgovorni urednik lista Dan, Miodrag Lekić, profesor istorije diplomatije i međunarodnih odnosa Milan Popović, profesor prav.a

Moderator tribine će biti Marko Milačić, izvršni direktor Pokreta za neutralnost Crne Gore.

Predstavnici i volonteri Pokreta za neutralnost će tokom dana šetati gradom i dijeliti promotivni materijal i dodatno pozivati građanke da dođu na tribinu i da se upoznaju sa idejom vojne neutralnosti kao najpragmatičnijeg bezbjednosnog puta za Crnu Goru.

“Pozivamo sve Cetinjanke i Cetinjane da kroz prisustvo i učešće na tribini saznaju sve što ih zanima o konceptu vojne neutralnosti i da postavljaju pitanja govornicima. Želimo dobrodošlicu svima onima koji podržavaju mir, nenasilje, antimilitarizam i koji žele sigurnu bezbjednost Crnoj Gori i njenim građanima”, stoji u saopštenju Pokreta za neutralnost.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Anonimni
Gost
Anonimni

MASKIRAJTE SE KOLIKO HOĆETE,
MASKIRAJTE SE KOLIKO HOĆETE, MIMIKRIJA NE POMAŽE. JASNO JE ČIJE INTERESE ZASTUPATE. CRNOGORSKI NIJESU.

Anonimni
Gost
Anonimni

Unionisti postali neutralci!
Unionisti postali neutralci! Propali diplomata i urednki anticrnogorskog dnevnog lista Dan zagovarju nekakvu neutralnost, kao i profesor prava, mrzitelj svega crnogorskog.

Send this to a friend