Politika

Sjutra Sabor SL-a: Stiže pismo podrške Vojislava Šešelja

Prema nezvaničnim saznanjima CdM-a sjutra će u Podgorici Srpsku listu podržati i Marko Jakšić, lider Srba sa Kosova Mirko Jović, lider Srpske narodne obnove i „Belih orlova“ devedesetih, Mladen Obradović, vođa „Obraza“ Stefan Stamenkovski, lider „Zavetnika“, predstavnici Srba iz Makedonije i Hrvatske.

Sabor će početi u 13 sati, u hotelu „Ramada” u Podgorici.

Novim programom Srpska lista biće i zvanično i jedina stranka iz Crne Gore koja je za ulazak naše države u ekonomski i vojni savez sa Rusijom, a protiv NATO pakta i Evropske unije.

Kandidat za lidera je Dobrilo Dedeić, dok će Politički savjet voditi Predrag Vukić.

Iz SL-a su prije nekoliko dana najavili početak anti-NATO kampanje u nedjelju.

Takođe, iz te stranke su tada poručili da žele da Crna Gora bude kantonalna država iz ekonomskih, ali i nacionalnih razloga.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bokeljka
Gost
Bokeljka

Ha ha ha. Koja komedija od
Ha ha ha. Koja komedija od posrbica! Čuš lider radikala u CG! Moraju dovesti prave Srbe da bi se i ovi izmišljeni uz njih malo popridigli. Savez sa Rusijom, Sjevernom Korejom i Venecuelom je neizbježan izbor za ove fosile. Ko bi ih drugi mogao vaskrsnuti?

Горан Марковић
Gost
Горан Марковић

Пишеш на исквареном србском
Пишеш на исквареном србском језику и то латиницом,сва си јадна и биједна,а највјероватније си Кроатизована курва. СРБСКА ЦРНА ГОРА ПОБИЈЕДИТИ МОРА

Anonimni
Gost
Anonimni

Mislim da je ovdje neko
Mislim da je ovdje neko prolupao ili debelo radi za vlast!

Napred Srbi....
Gost
Napred Srbi....

To, braco!!!!!!
To, braco!!!!!!

Send this to a friend