Politika

SNP odgovorio: Ivanoviću nije do fotelje, ostavite nas na miru!

“Poštovanoj svastiki Andrije Pure Popovića, preciznije predsjednici kotorske URA-e Ljiljani Popović Moškov poručujemo da sve što je sa svojim zetom pripremala, planirala, dogovarala ili mu možda obećavala – završi u krugu porodice, a da SNP Kotor ostavi na miru”, kazala je Sindik.

Ponovila je da je predsjednik SNP Kotor Branko Baćo Ivanović juče na sjednici Skupštine opštine Kotor odbio prijedlog Popovića.

“Rekao je da njega ne interesuje nijedna funkcija, fotelja niti stolica osim njegove stomatološke. Tako da prijedlog zeta predsjednice URA-e, kotorski SNP neće ni razmatrati kao što su neki mediji slučajno ili namjerno pogrešno napisali”, istakla je ona.

Interesantno je, dodala je Sindik,  da ih za prijedlog od strane LP-a prozivaju oni koji su na sastancima opozicije uporno LP pominjali kao poželjnog partnera.

“Vidjećemo do kraja ko će gdje i s kim osvanuti. SNP ponavlja i danas svima koje boli što to ne mogu reći za sebe – naš izborni slogan je bio NAMA MOŽETE VJEROVATI!”, zaključila je ona.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Anonimni
Gost
Anonimni

BLAGO NAMA STVARNO!!
BLAGO NAMA STVARNO!!

Vitoglav
Gost
Vitoglav

Ma kakvo formiranje vlasti!
Ma kakvo formiranje vlasti! Kad su ovako ozbiljni kao ova, što joj je bitno da je ispozirala za sliku (koju šalje uz saopštenje!) bolje da vlasti ni nema!

Primorac
Gost
Primorac

Pura, Pura sto pusti ovePura, Pura sto pusti ove ženske da se svađaju,ja bi kod kapa na crni rižoto i uz koju casicu crnog da se srede stvari,ako nije stvar zaglibila previse duboko. a dr Ivanovića pustite na miru od tih igrica, nisam njegova stranka,zna se ko je Baco bar mi kotorani a i vi ste takode zato dajte se… Više »

URA = POZITIVNA
Gost
URA = POZITIVNA

URU je formirao Duško
URU je formirao Duško Marković a medijski sponzor su im Vijesti, za jednokratnu upotrebu su kao Pozitivna

URA podmeće
Gost
URA podmeće

ova iz URE dogovorila s PUROM
ova iz URE dogovorila s PUROM da predlozi Ivanovica, da bi oni imali povod da napadnu SNP, jadno li je na drzavnom nivou uci u parlament kao parazit na glasovima SNP a na loklanom podmetati toj istoj partiji

Autor AntiBot
Gost
Autor AntiBot

Pogledajte joj sliku života
Pogledajte joj sliku života vam..

Anonimni
Gost
Anonimni

Kakva neprofesionalnost od
Kakva neprofesionalnost od strane potpredsjednice mlade SNP Kotora, nikad ali NIKAD n etreba mijesati i zloupotrebljavati u politickim obracunima licne odnose i porodicne relacije. To je li neko nekome svastika ili zet ne smije da bude element diskredivoanja tj. pokusaja politickog obracuna. Ako je neko neciji striko, tetka, ujna ili tast to nije vazno. Promasaj teski.

Vaske R.
Gost
Vaske R.

Da ovo malko dr. Baćo ne
Da ovo malko dr. Baćo ne pokazuje sujetu i sveti se preko SDP ustvari SNS jer su ga na predsjedničkim svojevremeno preko grbljana opstruirali pa je izgubio od Maje. Sad kao prigovara sdp a zna se koga gadja.

gledam s oci ne verujem
Gost
gledam s oci ne verujem

A vidi ti ovo kako isplivava
A vidi ti ovo kako isplivava ponešto. Predsednica URE svastika PURE… a napada SNP a ona se dogovara sa LP. va

Anonimni
Gost
Anonimni

Ovaj SNP je bas bijedna
Ovaj SNP je bas bijedna partija.

Send this to a friend