Politika

SNP Pljevlja: Bivši članovi da podnesu ostavke na poslaničke i odborničke funkcije

“Naglašavamo da su iste stekli sa liste SNP-a, a ne sa bilo koje nezavisne liste. To je najmanje što mogu da urade oni koji su ranije bili najglasniji u optuživanju drugih za nepoštovanje Statuta Partije”, ističu u partiji.

Opštinski odbor SNP Pljevalja traži da Klub poslanika te partije pokrene u Skupštini Crne Gore inicijativu da se zbog dramatičnog stanja životne sredine u Opštini Pljevlja, u toj opštini održi posebna sjednica Parlamenta ili nadležnog Skupštinskog radnog tijela.

Takođe, Opštinski odbor SNP Pljevalja se u sklopu priprema za naredne izbore obavezuje da obezbijedi punu mobilizaciju svih svojih članova i simpatisera u cilju ostvarenja najboljeg mogućeg rezultata.

“Opštinski odbor SNP Pljevalja i Klub odbornika SNP-a u Skupštini opštine Pljevlja, obavezuju se da jednom u 15 dana obavještavaju građane Pljevalja u direktnom kontaktu, o najznačajnijim aktivnostima koje su sproveli u realizaciji Izbornog programa SNP Pljevalja”, saopšteno je iz ove partije.

Asocijacija mladih SNP Pljevalja će povodom 21.marta, Dana Partije, organizovati Akciju dobrovoljnog davanja krvi. Akcija će se sprovesti u petak, 20.marta 2015.godine.

Takođe,  Opštinski odbor SNP Pljevalja i Narodna kancelarija Predsjednika SNP-a, organizovaće u prostorijama Odbora, u utorak, 3.martae, Dan besplatne pravne pomoći za sve građane opštine Pljevlja, sa početkom u 11 časova.

 

Send this to a friend