Politika

Socijaldemokrate formirale IO u Golubovcima, predsjednik Milorad Matović

Matović je doskorašnji predsjednik odbora Socijaldemokratske partije Golubovci, koji je nedavno sa više od dvije trećine odbora Glavnog grada napustio SDP.  Za sekretara Inicijativnog odbora je izabrana Tanja Maraš. 

U sastav Inicijativnog odbora, koji broji 10 članova, osim Milorada Matovića i Tanje Maraš, izabrani su: Andrea Stajović, Ivan Matović, Sandra Perović, Zoran Stajović, Branko Mijović, Andrea Matović, Dejan Boljević i Risto Matović. 

Kako je saopštio medijski tim Ivana Brajovića, Inicijativni odbor će u narednom periodu raditi na formiranju Odbora za ovu gradsku opštinu i pripremama za održavanje prvog Kongresa Socijaldemokrata Crne Gore.

“Socijaldemokrate Golubovaca će i u narednom periodu biti ozbiljan partner svima onima koji su spremni da prihvate osnovne programske principe i izvorne socijaldemokratske ideje oličene u Socijaldemokratama Crne Gore, na zadovoljstvo mještana Golubovaca, Glavnog grada i čitave Crne Gore”, navedeno je u saopštenju.

Formiranju Inicijativnog odbora prisustvovao je prof. dr Vujica Lazović, koordinator Socijaldemokrata Crne Gore za Podgoricu. 

Send this to a friend