Politika

Socijaldemokrate: Lakušić je sićušni politički mediokritet

Oni su reagovali na izjavu Lakušića koji je poručio da je izjava predsjednika Skupštine Glavnog grada Podgorica Đorđa Suhiha, da su protesti u Podgorici farsa i da je njihov jedini vidljivi domet saobraćajna gužva u centru grada, vrijeđanje dostojanstva i omolovažavanje građana Podgorice.

“Lakušić pokazuje da je sposoban za adaptiranje enormnom brzinom, što je po njega i dobro, s obzirom na to da će poslije ovakvog fijaska sa protestima, politikom moći da se bavi samo sa ulice. Možda sinoćnji „pomiriteljski“ govor Lakušićevog duhovnog i političkog vođe spere grijehe ovog sićušnog političkog mediokriteta koji primitivnim batrganjem želi da skrene pažnju na svoju politicku nebitnost”, navode Socijaldemokrate.

Kako dodaju, manja je žalost što ovakve političke spodobe egzistiraju na političkoj sceni Crne Gore, ali je mnogo veća žalost činjenica da je u pitanju prosvjetni radnik koji ovakvim rječnikom kalja časnu profesiju i predstavlja realnu kontaminacionu prijetnju za generacije učenika Srednje stručne škole „Ivan Uskoković”,  koje su primorane da prisustvuju njegovoj nastavi. 

“Doktor Đorđe Suhih, koji je za Lakušića i intelektualna i moralna gromada, te samim tim za njega predstavlja nedostižnu kategoriju, se njime neće ni baviti. Retorika devedesetih kojom se služi Lakušić odgovara njegovom  ideološkom opredjeljenju, ali je na sreću građana Crne Gore prevaziđena i poslata upravo tamo gdje je i njemu mjesto, na smetlište moderne crnogorske istorije”, zaključuje Socijaldemokrate.

 

Send this to a friend