Politika

Tabak: U završnici poželjna agresivnija NATO kampanja

“Mislim da ima smisla ići u ozbiljnu, dubinsku i suštinsku kampanju objašnjavanja o čemu se tu radi ne bi li se većini stanovnika nekada Hrvatske u ovom slučaju sada Crne Gore, objasnilo što to tačno znači, koje su tačno prednosti, koje mane i ne bi li se vidjelo u kojoj mjeri te prednosti nadvladavaju moguće mane. Smatram da se NATO članstvo može prilično jasno objasniti kroz konkretne koristi koje neka država ima“, kazao je Tabak za radio Antena M.

Na konstataciju pojedinih nevladinih organizacija da NATO kampanja postaje dosadna Tabak kaže da teško da postoji neki drugi pristup.

“Vrlo često najzanimljivije stvari su one koje su više zabava a manje ozbiljne. Pokazati zabavnu stranu proračuna, prihoda, pa u krajnjoj liniji i nekih državnih djelatnosti koje nijesu šou i vatromet obično je vrlo teško. Posebno kada se radi o jednom dosta administrativnom postupku, to nije jednostavan zadatak. U krajnjoj liniji to je i pitanje organizovanja odnosa sa javnošću na neki način i propaganda, a sa druge strane mimo te reklamne strane vrlo je važno zadržati jednu vezu s čvrstim brojkama. To je vrlo kompleksan postupak i nije čudno što je sa tim vrlo teško izaći na kraj”, zaključio je Tabak.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
cirimirikonik
Gost
cirimirikonik

Agresvnije? U kom smislu?
Agresvnije? U kom smislu? Mozda da naleti malo marinaca da se ispuskaraju po ovom narodu. To je dovoljno agresivno mislim.

Ne u nato
Gost
Ne u nato

Ovo je ko ona poslovica “Ne j
Ovo je ko ona poslovica “Ne j.b. lijep nego uporan” I ovi su uporni i dosađuju sa NATO Alijansom dok narod ne reče uđimo u NATO samo nas pustite malo da dišemo i ne pominjite nam ga više.

budimo pravicni
Gost
budimo pravicni

Jes da sam za nato, ali
Jes da sam za nato, ali stvarno ugusise, kad god upalim tv udarne vijesti o nato-u

Anonimni
Gost
Anonimni

to bre, samo agresivno. Evo
to bre, samo agresivno. Evo svake sat vremena smo blizi Nato-u. Terba skratit to i svake 15min davat saopstenja pa na jesen na svaka 2minuta dok ne postanemo clan Nato-a.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

A kud ces agresivnije od
A kud ces agresivnije od ovoga evo svaki dan po pet saopstenja i davi nas ko stigne budalastinama. Jedino mozda da pocnu da nas biju i na silu nagone u to Vrzino kolo sto me licno ne bi iznenadilo puno.

Send this to a friend