Politika

Tamara Vujović pomoćnica ministra zdravlja

 

Vujović, koja je do juče bila odbornica Građanskog saveza iz Herceg Novog, je na tu funkciju predložio Demos Miodraga Lekića. Građanski savez je otcijepljeno krilo Udruženja ,,Izbor“ iz Herceg Novog na čijem čelu se nalazi bivši predsjednik opštine Herceg Novi Nikša Gojković.

Prema pouzdanim saznanjima Pobjede, Vujović je juče rano ujutro saopštila odborničkom klubu Građanski savez odluku da pokriva funkciju pomoćnika ministra. Vujović je bivšim partijskim kolegama saopštila da će tu funkciju obavljati kao nestranačka ličnost.

Kako je ranije objavljeno, profesorica Tatjana Bečanović biće imenovana na funkciju pomoćnice ministra prosvjete, čime je zaokružen spisak opozicionih kadrova u Vladi. Funkcioner Socijaldemokratske partije Dragan Šimrak biće imenovan u bord direktora Aerodroma Crne Gore, a Zeljko Rolović na funkciju direktora Fonda rada. Potpredsjednica SDP-a Mirel Radić Ljubisavljević će biti imenovana u bord direktora ,,Monteputa“, a Mirsad Nurković ide na funkciju direktora Uprave za nekretnine.

Većina opozicionih kadrova za rukovodeća mjesta u državnim preduzećima bi trebalo da bude imenovana na današnjoj sjednici Vlade.

Send this to a friend