Politika

Trinaest članova SNP Herceg Novi napustili partiju

Kako su saopštili odbornici koji su napustili partiju SNP snosi veliki teret odgovornosti za propuste koji su se dešavali u predhodnih 14 godina, ali dodaju da nije i ne može biti označena kao jedini i glavni krivac za sve što nije valjalo dok su bili na vlasti.

”Kao dugogodišnji članovi SNP-a sa žaljenjem moramo priznati i sebi i drugima da su osnovni propusti  i greške nastali kao posljedica potpunog ignorisanja osnovnih principa i načela partije na kojima se i zasniva njeno postojanje. Čak i mnogo prije decembarskih izbora postalo je jasno mnogima, a posebno aktivnim članovima SNP-a da unutar partije postoji razmimoilaženje po mnogim ključnim pitanjima vezanim za funkcionisanje izvršne valsti, poštovanje Statuta partije i pripremu za lokalne izbore. Poslije lošeg izbornog rezultata kolaicije čiji je nosilac bila SNP dodatno razočarenje predstavlja i činjenica da rukovodstvo OOSNP-a ne osjeća nikakvu odgovornost za lošu organizaciju i poražavajući rezultat na izborima. Pored odbijanja rukovodstva da prihvati odgovornost i snosi bilo kakve političke konsekvence, još je neshvatljiva odluka da se nastavi na isti način i istim putem, što se već pokazalo pogubnim za partiju,” navedeno je između ostalog u saopštenju za javnost. 

Dodaju i da su posljednji događaji pokazali da je zbog nedostatka partijske i lične odgovornosti nemoguće sprovesti neophodno reorganizaciju i revitalizaciju partije kako bi se spasila od daljeg urušavanja.

”Obzirom da se naša vizija daljeg funkcionisanja i razvoja partije bitno razlikuje od koncepta koji zastupa “novo-staro” rukovodstvo lokalnog SNP-a smatramo naš ostanak u partiji koja se otuđila i od same sebe izlišnim, pa je iz tih razloga i napuštamo”, zaključili su sada već bivši odbornici SNP-a

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
petar.montajero1
Gost
petar.montajero1

ko prvi napusta brod koji
ko prvi napusta brod koji tone?

Dusan  Madzarovic
Gost
Dusan Madzarovic

DA LI MILIC OVO VIDI DA LI MILIC OVO VIDI I ZNA ILI————?. Po onome sto ON izjavljuje, sve je neko drugi KRIV, samo ne vidi SEBE u svemu tome kao KRIVCA. Moze Milic govoriti sto god hoce, ali sa njim na CELU SNP-a, ta partija nema buducnosti. Ovo totalno osipanje i napustanje partije je jasan znak, da MILIC mora… Više »

HN-XH
Gost
HN-XH

Sve ljudine!:-) Ne ulazim u
Sve ljudine!:-) Ne ulazim u stranačke stvari ali napuštati stranku nakon prvog lošeg rezultata izbora je jadno i time pokazuju ko su. To su trebali učinjet odavno ili nikako.

ko gubi,ima pravo da se ljuti
Gost
ko gubi,ima pravo da se ljuti

srećan vi put,trebali ste i
srećan vi put,trebali ste i ranije.prosvijetlice vas sad becic.

Send this to a friend