Politika

U SNP-u očekuju ostavku Srđana Milića

Izvor ovog lista iz SNP kaže da su članovi ove partije očekivali da će Milić, nakon “katastrofalnog” izbornog rezultata i sam podnijeti ostavku.

“Međutim, ostavka je izostala. Sada se čeka sjednica GO koju zakazuje sam Milić ili trećina članova Glavnog odbora, na kojoj će pitanje njegove ostavke najvjerovatnije biti razmatrano”, kazao je sagovornik iz ove partije.

Na osnovu izborne liste, iz koalicije Ključ u Skupštinu će ući devet poslanika, od čega tri iz SNP i to Srđan Milić, Aleksandar Damjanović i Danijela Pavićević.

To bi bio već drugi put da se za godinu dana traži Milićeva ostavka. Sredinom godine, istaknuti članovi ove partije, među kojima su Aleksandar Damjanović, Danko Šarančić, Dragoslav Šćekić tražili su vanredni kongres SNP i preispitivanje rada rukovodstva partije na čelu sa Milićem, ali za to nije bilo većine u partije.

Nesuglasica je bilo i u predizbornom periodu, kada se dio članstva protivio koaliciji sa Demosom i URA.

Članovi glavnog odbor SNP, njih 120, odlučilo je tada da podrži koaliciju. Njih 27 bilo je protiv, a među njima i istaknuta članica SNP Snežana Jonica koja je tada napuštanjem partije, ali do danas takvu odluku još nije donijela.

Krah SNP za sedam godina

Socijalistička narodna partija na parlamentarnim izborima održanim 2009. godine, predvođena Srđanom Milićem osvojila je 16 mandata. Ovaj broj skoro da je uspjela da prepolovi na izborima održanim 2012. godine kada je SNP osvojio 9 mandata. Izborni neuspjeh kulminirao je na izborima održanim prošle nedjelje kada je ova partija, kao dio koalicije Ključ osvojila svega tri mandata, što je najlošiji rezultat u istoriji ove stranke.

Bivši lider ove partije Predrag Bulatović je 2006. godine nakon neuspjeha na referendumu podnio ostavku, a naslijedio ga je upravo Milić. Da li će i on krenuti stopama Bulatovića ili će spas naći u nekoj od vlada?

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Anonimni
Gost
Anonimni

To zastiđe od politicara jeTo zastiđe od politicara je na GO partieje, pred 100 ljudi obecao da ukoliko SNP bude ispod dvocifrenog broja mandata, to je 10 najmanje, da ce se povuci iz politike. Meni se cini da je od 3 do 10 ihahaha. Sad, sto je on profil covjeka i politicara koga ne mozete drzati za rijec, to je… Više »

Df
Gost
Df

A ko je izbacio iz Snp Veska
A ko je izbacio iz Snp Veska Vlahovica.Cija je to idluka?

Srđat
Gost
Srđat

Milić je ni voda ni vino.
Milić je ni voda ni vino.

Mina
Gost
Mina

Miliću je ovo kraj! Žao mi je
Miliću je ovo kraj! Žao mi je Snp na šta ga svede.Ona ekipica kraj njega sad tone, pa u ludilu pljuju po Damjanoviću.Biće inspekcija da češljaju 🙂 🙂

mina
Gost
mina

Ocigledno je da ovakviOcigledno je da ovakvi naruceni tekstovi imaju samo jedan cilj a to je da sto vise oblate opozicione partije,ne bi li na taj nacin pomogli DPS u pokusaju da formiraju vladu.Zaboravljaju autori ovog teksta da se SNP vise puta dijelio I da je Becic uzeo birace SNP ,i da je SNP,uprkos tome , ostao parlamentarna stranka.Najvaznije je… Više »

Tudjemil
Gost
Tudjemil

Kreću projene. U SDP vec 26
Kreću projene. U SDP vec 26 potpisa clanova glavnog odbora za smjenom Ranka i novim izborima partijskim. I Lekic treba da ide i Milic

Crni Sale
Gost
Crni Sale

greska Milicu – sto nijesigreska Milicu – sto nijesi ovu ekupu sto je ucjenjivala odlaskom pred izbore, davno izbacio iz partije. Greska sto si onog ko nam radi o glavi, stavio na drugo mjesto na listi. Ali kad nisi ti, Glavni odbor ima da ga razvlasti i to cu svim mojim prijateljima iz Glavnog da porucim, a imam ih dosta.… Više »

Anonimni
Gost
Anonimni

Očigledno je da kuhinja ANB-a
Očigledno je da kuhinja ANB-a radi kao dragstor.

Anonimni
Gost
Anonimni

E gle kako mlatite..
E gle kako mlatite.. Damjanovic, njegov pulen Dado Scekic, i jos par pulena i jednog i drugog, bili su spremni da odu iz SNP-a, da nije Glavni odbor odlucio da se ide u koaliciju sa Demos-om. Clanstvo trazi, NEZAVISNO OD REZULTATA (a sad tek!) da podnesu ostavke!

Anonimni
Gost
Anonimni

odakle cupate oveodakle cupate ove dezinformacije?! samo DPS i oni koji prikrivaju da to jesu, mogao bi sad o tome da misli i skrece paznju sa vaznih stvari. Ako ima takvih u SNP-u, treba ih maci a to su upravo oni koji su ucjenjivali ne predsjednika nego citav Glavni odbor, odlaskom u Demos tik prije izbora. Damjanovic i ekipa –… Više »

pa
Gost
pa

Milic bi mogao da se posluzi
Milic bi mogao da se posluzi Mesicevim rijecima,,ja sam izvrsio zadatak jugoslavije vise nema,,samo sto bi Milic mogao da kaze,ja sam izvrsio zadatak SNP a vise nema

bum
Gost
bum

Jedini spas SNP je da udje u
Jedini spas SNP je da udje u vladu ako ga hoce DPS to je jedini spas za snp da se povrati Posle unistenja Sa strane DAMJANOVICA posto on voli koalicije NEPRIRODNE sto je pdrzo i u kolasin

Anonimni
Gost
Anonimni

Zašto samo Milić? Da se
Zašto samo Milić? Da se povuku DF i URA Demokrate bi mogle srušit režimsku mašineriju. Ovako nesposobnjakovići samo dižu buku i daju vjetar u ledja režimu DPSa.

Anonimni
Gost
Anonimni

Dnevne novine su nekad bile
Dnevne novine su nekad bile ozbiljan medij. Nažalost, sad su se pretvorile u bilten ANB-a. Zaista šteta.

Opaaaaa
Gost
Opaaaaa

Priča o svađi u bilo kojoj
Priča o svađi u bilo kojoj opozicionoj partiji sad najviše odgovara DPS-u, jer se tako skreće pažnja sa izbornih zloupotreba.

Anonimni
Gost
Anonimni

Damjanović je pred izbore
Damjanović je pred izbore prijetio da će napustiti SNP ako ne bude koalicije. Valjda sad on treba da podnese ostavku.

Anonimni
Gost
Anonimni

Damjanovic nema obraz vec
Damjanovic nema obraz vec licni interes, njime se vodi. On narod posmatra kroz brojke, a partiju kroz interes. Znali ste to

Krug
Gost
Krug

Ovo je DPS aktivirao svoje
Ovo je DPS aktivirao svoje spavače u SNP-u. Treba skrenuti pažnju sa izbornih zloupotreba.

Zaista dobronamjeran
Gost
Zaista dobronamjeran

Svako nekoliko godina predsje
Svako nekoliko godina predsjednik SNP podnosi ostavku. To je pošteno, ali oni griješe u korjenu. Prvo, ne smiju ni s kim u predizbornu koaliciju. Drugo, moraju ISKRENO priznati Državu, kao Bečić. Neka se ne sekiraju za srpske glasove. Mnogi su srpski glasovi već u DPS-u, nije to baš toliko razdijeljeno.

Prle
Gost
Prle

Ovaj komplekas sve
Ovaj komplekas sve upropascava vec godinama !

Robin hud
Gost
Robin hud

Gospod Milic (jak mi je to go
Gospod Milic (jak mi je to gospodin)
Izjavio je, ako MILO pobjedi da ce se povuci iz politike, STA CEKA?

Anonimni
Gost
Anonimni

Gospodin milic je izjavio ako
Gospodin milic je izjavio ako Milo pobjefi da ce da se povuce iz politike…
Da vidimo i to cudo!!!

Send this to a friend