Politika

U Ulcinju i Baru počinje projekat “Proljeće neutralnosti”

 

Predstavnici i volonteri Pokreta će u prijepodnevnim satima posjetiti Ulcinj i kroz dijeljenje promotivnog materijala družiti se i razgovarati sa građankama i građanima Ulcinja. 

Poslije posjete Ulcinju, predstavnici Pokreta za neutralnost će ostatak dana provesti u Baru gdje će se u 18 sati u sali dvorca Kralja Nikole održati tribina na kojoj će govoriti Mirsad Kurgaš, koordinator NVO “Broj 19”, Jovan Plamenac, sveštenik, Dragiša Janjušević, direktor Centra za političku edukaciju

 

Moderator tribine će biti Marko Milačić, novinar i izvršni direktor Pokreta za neutralnost Crne Gore.

 

“Ovim putem pozivamo sve građanke i građane Ulcinja i Bara da posjete naše info pultove u gradu i da dođu na tribinu kako bi dalje širili ideju vojne neutralnosti Crne Gore kao najpragmatičnijeg i najhumanijeg bezbjednosnog puta za Crnu Goru u trenutnom multipolarnom svijetu”, navodi se u saopštenju Pokreta za neutralnost Crne Gore.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
mne33
Gost
mne33

Kako fanatici mogu zastupatiKako fanatici mogu zastupati koncept neutralnosti? Pop Plamenac pobornik velikosrpke politike koji je kao novinar Pobjede zario i palio zapaljive tekstove na Dubrovniku i pozivao na krvoporlice sa Radio Bara a danas bi da se bije sa predsjednikom Skupstine a sa ruge strane islamski ekstremisti? Kad se svi ekstremni elementi ujedinjuju protiv Crne Gore jasno je da… Više »

Šemsudin Kalamperović
Gost
Šemsudin Kalamperović

Pohvale za mog sugrađanina
Pohvale za mog sugrađanina Mirsada!

Lokal patriota
Gost
Lokal patriota

Odlična ekipa govornika!
Odlična ekipa govornika! Bravo za mlade. divne, pametne i hrabre ljude iz Pokreta za neutralnost!

Bar-Bari
Gost
Bar-Bari

E ovo je prava građanska
E ovo je prava građanska slika kakva treba da bude dominantna u Crnoj Gori! Na tribini Pokreta za neutralnost govori cijenjeni gospodin Mirsad, a isto tako i uvaženi sveštenik Jovan. Slika pravog pomirenja zarad dobrobiti Crne Gore! Bravo ekipo!

HamzaBR
Gost
HamzaBR

Bravo Mirsade, podrska!
Bravo Mirsade, podrska!

Send this to a friend