Politika

Umjesto da se zapitaju zašto ih šef napušta, oni se bave SDP-om

Saopštenje SDP-a prenosimo u cjelosti

Umjesto da se zapitaju zašto ih šef napušta, zašto napušta državu u stanju državnog udara, zašto napušta državu u stanju socioekonomskog sloma, poharanih finansija i resursa oni se bave SDP-om. Umjesto da se zapitaju zašto ih šef ostavi nakon “velike izborne pobjede”. Kako se to desio prekonoćni partijski puč? Nije valjda i za to kriv SDP.

Mi smo mislili da je najgori proizvod Pink Informer partije njihov šef organizovane kriminalne grupe. Ali, u njihovom vrijednosnom sistemu pohare šef kriminalne grupe je persona za ponos. Tako je to u ovoj ruzičastoj partiji – što više otmeš od građana, to si ugledniji.

Što se tiče četnika, pošto vam je to omiljena tema dok kradete narod i punite buđelare, evo da vam kažemo. Dok su četnici bili moćna vlast i dok su kod četnika bile pare, bili ste uz njih, a kad su četnici poraženi došli ste pod skute SDP i antiratnog pokreta. Četnici su vas vodili na ratišta,  a pred Šešeljem ste bili ponizni kao danas pred Bebom.

Na vama je grijeh 165 momaka ubijenih na dubrovačkom ratištu. Na vama je grijeh deportovanih i ubijenih Bošnjaka koje ste poslali Karadžiću. Na vama je grijeh Bukovice, Štrbaca, procesa protiv SDA. Na vama je grijeh zapaljene Hrvatske, u genocidu ubijene Bosne, sprženog Vukovara i Srebrenice.

Na vama je grijeh preko 100 hiljada ubijenih i više od miliona raseljenih u ratu koji ste vodili skupa sa Miloševićem. Na vama je grijeh uništenih generacija. A danas je na vama grijeh poharane Crne Gore.

Zbog Ranka Krivokapića i SDP-a nijedna suza prolivena nije, zbog vas i vašeg sluganstva četnicima i ratu, tokom kojega ste se obogatili, unesrećeni su milioni građana bivše nam domovine. Da imalo osjećaja stida i sramote imate ćutali biste makar na ove teme.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Anonimni
Gost
Anonimni

Uzas na sta se spusti SDP ,18
Uzas na sta se spusti SDP ,18 godina ste sjedjeli sa onima kojima,sad spocitavate genocid

Anonimni
Gost
Anonimni

Moj krivokapicu dali ti sebe
Moj krivokapicu dali ti sebe razumijes sve si zaloslio svoje clanove i ti pricas o necemu

Vlado B
Gost
Vlado B

Krovokapicu gori si od sve ma
Krovokapicu gori si od sve male djece !!!

Anonimni
Gost
Anonimni

A ti si Krivokapicu gori od s
A ti si Krivokapicu gori od sve djece obraza mi

nesvrstani
Gost
nesvrstani

Kako je istina uzbudila
Kako je istina uzbudila necasne DPS i SD botove!Hehehe!Bravo Ranko!

tako, već nikako
Gost
tako, već nikako

Kad će časni ljudu SDP-a da
Kad će časni ljudu SDP-a da uklone ovu protuu koja samo nanasi štetu svojoj partiji.

VIRUS
Gost
VIRUS

Tako je Ranko. Naprijed SDP.
Tako je Ranko. Naprijed SDP.

Dijaspora ( CH)
Gost
Dijaspora ( CH)

Neznam zasto ovo pisem, ali m
Neznam zasto ovo pisem, ali moram reci da je suvisno bilo sta KOMENTIRATI u vezi Ranka

Anonimni
Gost
Anonimni

Razlika je što je DPS -barem
Razlika je što je DPS -barem deklarativno sazrio u građansku multietničku partiju dok je glavnica DF-a sa kojim bi Ranko sad da pravi saveze i koalicije nije se ni za milimetar udaljila od gubitničke velikosrpske politike. Ima li veće ironije neko kad Emilo Labudović okrivljuje Mila Đukanovića za dubrovačku sramotu?

Anonimni
Gost
Anonimni

Dje je bio 18 godina
Dje je bio 18 godina

Anonimni
Gost
Anonimni

Blalalala
Blalalala

Anonimni
Gost
Anonimni

Od svih stranka u drzavi odgo
Od svih stranka u drzavi odgovorno tvrdim najgori je SDP ,najbolje je za gos.Krivokapica rekao Slavko Perovic,jednostavno Pi,sve ostale stranke znaju ko su i sta su,ovaj je obolio od znacaja ,umislio da je neko a zbog fotelje nmajku bi prodao,mislio bice tas na vagi,pa da opet moze da kroji po CG,prerecuna se pa lupeta

K.O
Gost
K.O

Malo boli poraz ili se meni
Malo boli poraz ili se meni cini 🙂

Emina
Gost
Emina

Ko o cemu oni o Milu i DPS-u.
Ko o cemu oni o Milu i DPS-u. Dajte bre ovo postaje smijesno!

Muslimani Crne Gore
Gost
Muslimani Crne Gore

165 ubijenih Muslimana SDP
165 ubijenih Muslimana SDP-ovci…….. Rifat vas je pogresno naucio…tada ije bilo srnogorskih Bosanaca……

hermosa
Gost
hermosa

Zapitajte se zasto je vasa
Zapitajte se zasto je vasa partija sve manja i manja, a sto se tice DPS-a to nije vasa briga!

poyyy
Gost
poyyy

Sve sto izadje iz vasih usta
Sve sto izadje iz vasih usta je totalno nebitno, kao i sama vasa partija. Poyyyy!

Velislav
Gost
Velislav

Umjesto da se vi pozabavite
Umjesto da se vi pozabavite vasom partijom vi se jos opterecujete DPS-om

Anonimni
Gost
Anonimni

Krivokapicu, ‘evropski
Krivokapicu, ‘evropski premijeru’ kako te boli sve sto Djukanovic uradi…Cak te boli i sto se povuce jer ima ko da ga zamijeni, jer mu partija ima toliko potencijala da moze i da ode a da je ostavi u sigurnim rukama. Boli te jer koliko god se trudio, sta god radio, nikad neces biti politicar poput njega.

Ratkica
Gost
Ratkica

Ni manje i nebitnije partije,
Ni manje i nebitnije partije, ni vise price…

Dea
Gost
Dea

A na vama je grijeh veci od
A na vama je grijeh veci od svih koje pomenuste – izdaja Crne Gore i Crnogoraca! Zato bolje cutite i ne brukajte se vise!

sjecas li se Ranko
Gost
sjecas li se Ranko

Rece li ovo Ranko Krivokapic?
Rece li ovo Ranko Krivokapic? Je li on lud pa misli da smo mi zaboravili kad je prije godinu dana izdao drzavu na najgori moguci nacin.

Anushka
Gost
Anushka

Odakle vama to da se neko
Odakle vama to da se neko bavi SDP-om? Vi ste toliko nebitni da vas niko i ne spominje. Sami sebi pokusavate da date na znacaju, a ni to vam ne polazi za rukom…

ilvira
Gost
ilvira

Oni koji postavljaju ovo
Oni koji postavljaju ovo pitanje znaju i da je bespotrebno jer niko nikog ovdje ne ostavlja ni sada ni u buduce samo se smjenjuju pozicije u partiji sto je i normalno kako vrijeme prolazi

nece_on_nidje
Gost
nece_on_nidje

ne znam zasto potencirate
ne znam zasto potencirate pricu oko odlaska Djukanovica? on ustupa mjesto nekome ko nikad nije bio na mjestu premijera i nije prvi put to da radi… ne brinite se trpjecete ga jos dugo, tj.gledacete ga kako formira vlast i to sa gubitnicke klupe.

e pa svasta
Gost
e pa svasta

Razumljivo je da ovakvo nestoRazumljivo je da ovakvo nesto dolazi od tebe. Ti si napustio drzavu pa mislis da bi svi mogli. On je ovoj drzavi dao vise nego sto bi ti u snu mogao da zamislis da pruzis. Isti ti si ga prije par godina dizao u nebesa , zato ti je sad ova prica i vise nego smijesna… Više »

rzobu
Gost
rzobu

Bez ikakve polemike niko
Bez ikakve polemike niko nikog ne ostavlja vec samo prepusta funkciju drugom i ne razumijem koji je razlog ovkvog komentara tj teksta koji je suvisan

Erna
Gost
Erna

Sta se vi oglasavate, da mi
Sta se vi oglasavate, da mi je znati? Ne znam ni kako uspjeste taj cenzus da predjete. Jer da ga predjete nijeste zasluzili sigurno.

krinka
Gost
krinka

obraz ti je kao djon, nema
obraz ti je kao djon, nema sta.. vise ti niko ni rijec jednu ne vjeruje.Siti smo alzi koje nam konstantno iznosis, siti smo tvog licemjera i svega.

Sarita
Gost
Sarita

Kao prvo, šef nikoga ne
Kao prvo, šef nikoga ne napušta. Kao drugo, bolje vi malo ucutite i prestanite da se blamirate, jer ste dosadili i Bogu i narodu.

clock
Gost
clock

Ne znam dok kad planiras da
Ne znam dok kad planiras da krivca za svoje vjecite politicke poraze trazis u DPS-u?

A.
Gost
A.

Ranko, ne napusta on drzavu,
Ranko, ne napusta on drzavu, samo daje ostalim clanovima partije da i oni pruze ono najbolje od sebe za nasu drzavu. Ali kapiram da ti to ne shvatas jer u tvojoj partiji nema nikog ko bi mogao da te zamijeni. I sta reci uopste o partiji dje si ti ono najbolje sto ista ima..

orhideja
Gost
orhideja

Bezuspjesni pokusaji da se
Bezuspjesni pokusaji da se napravi rezultat na izborima vise ne ostavlja izgovora SDP i opravdanja za ovako los rezultat pa sada pokusavaju da se brane

fest
Gost
fest

ti si se davno dokazao, ne
ti si se davno dokazao, ne mislis nam dobro.Tvoje parole su puste recenice u koje niko vise vjere nema, takod a bolje da se povuces na vrijeme i prestanes da nas maltretiras svojim glupim izjavama.

dpolje
Gost
dpolje

Krivokapicu pocisti prvo
Krivokapicu pocisti prvo svoje dvoriste pa pricaj o ostalima. Nisi zasluzio da te iko vise postuje . Tvoje ime ovom narodu vise nista ne znaci. To je jedina cinjenica.

Sjedi dje si!
Gost
Sjedi dje si!

Ranko, da te nije maloRanko, da te nije malo sramota ovo izjave? Nijesi li ti isti, ostavio drzavu kad je najvise trebalo i htio da se udruzujes sa najvecim neprijateljima Crne Gore? Jesi li ti isti 18godina bio na najvecim drzavnim funkcijama na racun one partije koju evo mjesecima unazad pljujes i govoris razne neistine? Zapitaj se malo prije nego… Više »

ljubo
Gost
ljubo

Ne napusta sef nikog i
Ne napusta sef nikog i nemojte vi da se obazirete na to nego pogledajte kako cete da zalijecite rane od poraza

Slavica
Gost
Slavica

DPS tone, pa ih “kapetan”
DPS tone, pa ih “kapetan” napušta- kukavički potez!

emenike
Gost
emenike

Ufff kako im ga vazda odgovor
Ufff kako im ga vazda odgovore ovi 😀 a sve i centar

glodur
Gost
glodur

…okle toliki jed Ranja? ..
…okle toliki jed Ranja? …boli istina? Aj sad polako u klupu, sjedi jedan, pa na popravni…mada si davno prerasta djačke klupe, više djeluješ ka istrošeni politički penzioner… čuš, neko je doša pod tvoje 5-to procentne skute … 3,14

kisobrancic
Gost
kisobrancic

Na laži DPS, odgovarati samo
Na laži DPS, odgovarati samo činjenicama! Bravo SDP!

Send this to a friend