Politika

Vladimir Arsić istupio iz PzP-a i stao uz Bečića

“Kada je u pitanju dalja politička aktivnost, ostajem naravno na jasnom i bezrezervnom opozicionom kursu, predanom radu,  sa iskrenom željom i uvjerenjem da su zdrave promjene kako u opštini Tivat, tako i na državnom nivou sve bliže”, kazao je Arsić.

Zbog načina na koji je djelovao u prethodnom periodu, ali i onoga što predstavlja za budućnost, Arsić u Aleksi Bečiću prepoznaje čistog, stručnog, energičnog, iskrenog i beskompromisnog borca za ljepšom, naprednijom i modernijom Crnom Gorom zasnovanoj na građanskim principima i izdigutoj iznad svih podjela i nedobrnamjernih prebrojavanja “kojih su se nagledali građani prethodnih godina i decenija”.

Prema njegovim riječima, usmjeravanje na ekonomsko-socijalna pitanja i vladavinu prava je nužna potreba prije svega zbog naše djece i budućih naraštaja.

“Tako da Aleksa Bečić može računati na moju iskrenu podršku u jednom zdarvom projektu koji će očito biti nešto novo, drugačije od političkih ponuda koje  gledamo svih ovih godina i spremno da ostvari novu vrijednost koja će konačno dovesti do promjena i početka nekih srećnijih vremena za sve građane. Podrška koja se prema konceptu koji Bečič simbolizuje osjeća kako u Tivtu, tako i širom Crne Gore, definitivno upućuje da će tako i biti”, zaključio je Arsić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
barakuda
Gost
barakuda

Bravo Arsicu svaka cast na
Bravo Arsicu svaka cast na ovakvoj odluci,jer si sada na pravom i postenom putu.Bečić je buducnost Crne Gore i svaka cast za tebe,Katica i ostale casne ljude koji su zalutali u tom PzP-u.

Anonimni
Gost
Anonimni

Ocigledno da se MedojevicOcigledno da se Medojevic,Radulovic i Pavlovic trebaju zapitati zasto se rasipa PzP. A pricali su da rade na infrastrukturi pa vidim na sjeveru u pola opstina nemaju odbora zadnji put je Medojevic bio na sjeveru izuzev BA i BP kao kandidat za predsjednika 2008 godine to dosta govori o njegovoj infrastrukturi i da se trudi i posjecuje… Više »

Anonimni
Gost
Anonimni

A sto se cini od ovih
A sto se cini od ovih postenih i uglednih preletaca. pa ovo je pohvalno samo u Crnoj Gori nidje drugo u svijetu. Ovo je produkt DPS vladavine, da se ovo desi u normalnoj drzavi ta osoba bi bila izopstena iz zajednice, odje od Draga Djurovica postalo moderno prelecet nedje.

Anonimni
Gost
Anonimni

Ostade li kod Meda ko? 😀 Evo
Ostade li kod Meda ko? 😀 Evo sad ce nova kukuriku koalicija od 4 clana, Medo, Manda, Srdjo i Paja 🙂 I imace svi zajedno ukupno 48 glasova. 🙁

danko
Gost
danko

Samo mi je zao sto ovi izbori
Samo mi je zao sto ovi izbori nece brzo jer sam ubijedjen u vrhunski rezultat Beciceve partije samo da se nastavi ovakav trend okupljanja kvalitetnih ljudi.

Anonimni
Gost
Anonimni

Becicu, kad ce ta partija
Becicu, kad ce ta partija vise?! Rezervisi 7 clanskih za familiju Nilevic iz Bloka!

Anonimni
Gost
Anonimni

Becicu, jako mi je drago sto
Becicu, jako mi je drago sto okupljas postene ljude. Samo naprijed.

dragicevac
Gost
dragicevac

Vlado Arsic, jedan od
Vlado Arsic, jedan od postenijih i uglednijih Tivcana.

Send this to a friend