Politika

Vujanović i Đukanović čestitali dan opštine HN: Grad ima odličnu perspektivu

Prema Vujanovićevim riječima, problem kvalitetne hotelske ponude u tom gradu se sve više prevazilazi.

“Vrlo me raduje da se povećava kvalitet hotelske infrastrukture Herceg Novog. Ono što je izvjesno bio nedostajući problem kvalitetne hotelske ponude sve više se prevazilazi, sa šansom da Novi ima sjajnu ponudu koja je primjerena njegovim prirodnim ljepotama i turističkoj atraktivnosti“, rekao je Vujanović.

On je na svečanoj sjednici Skupštine Opštine Herceg Novi saopštio da je ubjeđen da veliki projekti, posebno onaj na Luštici i Porto Novi, idu odlično.

“Bićemo u prilici da kroz projekat u Kumboru dobijemo sadržaj koji će biti elitni i po svom kvalitetu značiti novi privlačni magnet za ove prostore i produžavaće turističku sezonu“, poručio je Vujanović, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Predsjednik Vlade Milo Đukanović u svojoj čestitci je naveo da je ova opština postigla mnogo u zadnjoj deceniji o čemu svjedoče krupni projekti u infrastrukturi čija se realizacija već reflektuje na standard građana. 

“Proslava Dana opštine prilika je da se, u godini obilježavanja desetogodišnjice obnove nezavisnosti, sa ponosom prisjetimo rezultata ostvarenih u deceniji za nama. Zajedničkim naporima uspjeli smo da Crnu Goru izvedemo na stabilan kolosjek evropskih i evroatlantskih integracija. U takvom ambijentu postavili smo temelje stabilnog i dinamičnog društveno ekonomskog razvoja. O tome svjedoče brojni krupni razvojni projekti u infrastrukturi, energetici i turizmu, uključujući i izgradnja modernog turističkog rizorta Porto Novi, čija se realizacija već reflektuje na životni standard naših građana i pozicioniranje Crne Gore kao prestižne turističke destinacije i skorašnje članice NATO i EU“,  navodi se u čestitki predsjednika Vlade

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
 veselin K.
Gost
veselin K.

Odlična perspektiva sa
Odlična perspektiva sa Radomanom, Duškom Krušom i A.Natašom, maljim Čurčijom, Bendžom i Jovankom L. Daj ne stojte nam na muku. E sada cenzura!

Send this to a friend